סלטים של קיץ
אם מאסתם בסלט קצוץ עם מלפפון ועגבניה, השף עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל ביפו, מכין שלושה סלטים שונים ומרעננים
אם מאסתם בסלט קצוץ עם מלפפון ועגבניה, השף עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל ביפו, מכין שלושה סלטים שונים ומרעננים
שאול בן אדרת מכין שלושה מתכוני חציל בצורות הכנה שונות: קלוי על האש, מאודה עם טרטר סלמון או טחון למרק
נועם סולד מגיעה לדיז'ון כדי לגלות מרבדי חרדל צהובים וגרגרים חריפים שנולדו כדי להיות צמודים לנקניקיה
השף עומר עילואן ממסעדת חג' כחיל ביפו מבשל עם לוביה, ריג'לה ובמיה ונותן טיפים לשמירתה בייבוש או הקפאה כדי שתחזיק גם בחורף
הקונדיטורית מירי ארזי ממתוקה מכינה ארבעה קינוחי רטרו שעושים חשק לעשות קאמבק לשנות ה-70
טריות או מיובשות. ממולאות או טחונות. עונת העגבניות מגיעה לשיאה בקרוב ואיתה אינסוף אפשרויות. שאול בו אדרת נותן 3 מתכונים
כשהוא מנסה לגנוב לשניצל את תואר המנה הווינאית ביותר, הטאפלשפיץ מגיח לצלחת של נועם סולד עם ניחוח של אימפריה אוסטרית
כולם חושבים שלבנה טובה רק על פיתה. השף עומר עילואן ממסעדת חג כחיל ביפו מכין שני מתכונים קיציים עם לבנה ומוכיח אחרת
השף שאול בן אדרת מבשל שלושה מתכונים עם פטריות שמכינים ברגע ועושים רושם של השקעה מרובה