חגיגות העשור של הלנה
מסעדת הלנה בנמל קיסריה בבעלותם של אורי בורי ועמוס שיאון חוגגת בימים אלו עשור. אז איך שורדים כל כך הרבה זמן והאם בקיסריה זה קל יותר או קשה יותר?
מסעדת הלנה בנמל קיסריה בבעלותם של אורי בורי ועמוס שיאון חוגגת בימים אלו עשור. אז איך שורדים כל כך הרבה זמן והאם בקיסריה זה קל יותר או קשה יותר?
אבי ביטון לוקח בקלות את ארוחת החג ומכין מנה עיקרית של דג עם המון שום, עגבניות ושפע עשבי תיבול. רק לנגב עם לחם וטחינה ולהתמוגג
הרבה לפני שמוצאים מתכון טוב לדגים צריך לדעת איפה לקנות את הדג הכי משובח. מיטב השפים ממליצים על איש אמונם לדגים הכי טריים שיש
כשהוא נמצא בשיאה של קריירה מצליחה בהולנד, מנצח על מסעדה מכוכבת מישלן, החליט מושיק רוט לחזור לשורשים ומצא את עצמו נכנס לתפקיד השף במסעדת טוטו הנחשבת. אז מה הביא אותו לחזור לכאן?