אוכל הורג
אוכל לא רק מענג ומשביע. מסבר שבמקרים מאוד קיצוניים הוא יכול להיות גם מסוכן. אפילו מאוד מסוכן
אוכל לא רק מענג ומשביע. מסבר שבמקרים מאוד קיצוניים הוא יכול להיות גם מסוכן. אפילו מאוד מסוכן
שקרים וסודות אפלים ממקרר הבשר. מסתבר שההבדל בין טרי לקפוא הוא הרבה יותר מאשר עניין של טמפרטורה
ליאור רוזן ניצלה מהטראק בצ'ילה אבל לא מאנשי תנובה שהיו נחושים להפוך אותה למקדמת מכירות של קוטג'. בהתנדבות כמובן. ברור שהכוונות הכי ישראליות וחמימות
הכנת פסטה בייתית אולי נשמעת כמו מבצע מסובך, אבל עם כמה טיפים ומתכון תגלו שזה יכול להיות ממש פשוט. אולי, תלוי מי עושה בסוף את הכלים
עונת החורף היא בדיוק הזמן לגוון את הסלט, הממולאים או החמאה בצרור עלי כותרת צבעוניים וריחניים
הכרישה, המנגולד והארטישוק הירושלמי עכשיו בשיאם, כמו גם מרק העדשים של "עזורה" והמטבוחה של "פרג". טיול מטשטש חושים בשוק הכי משמח שיש
שורש השמש של האנדיאנים, שהפך לתפוח האדמה של הקנדים התגלגל ונהיה הארטישוק של הירושלמים
כבשו את היצר עם סבלנות, כבשו את המרירות עם מים וכבשו אל הלב עם זיתים כבושים