כי לכולם נמאס מהפקקים לתל אביב
הסניף הרביעי של רשת פסטה מיאה יפתח בהוד השרון המתחזקת קולינרית ויעוצב בנוסח צפון איטליה, שם נולד הבעלים
הסניף הרביעי של רשת פסטה מיאה יפתח בהוד השרון המתחזקת קולינרית ויעוצב בנוסח צפון איטליה, שם נולד הבעלים
בשרו רך ומתקתק והוא נראה כמו שרימפס משוריין אבל הוא לובסטר לאנינים. עכשיו בדיוק העונה של הלנגוסטין היקר, הנשנוש הנכון של האלפיון העליון ב'מול ים' ו'רפאל'
שליחתנו ל'קורדון בלו' בלונדון כמעט עיוורה את בני כיתתה במבער של הקרם ברולה וכריות כף היד שלה כבר הבינו כמה זה כואב לרדד בצק עלים. זה בכלל בשבילה להיות קונדיטורית?
על קצה המזלג: מריזוטו דרך פאייה ועד אושפילאו. עינת חורשי מלווה אתכם בדרך לתבשילי אורז מהירים וקלילים
האפרסמונים הישראלים מתוקים ופופלריים מתמיד ועכשיו מגיעים גם בפאזה המיובשת האקזוטית. לאכול אותם נאטורל זה אחלה אבל אפשר גם כהפתעה מוקפצת בסלט ירוק או במאפה חם
שנת הלימודים האקדמית אינה משאירה זמן פנוי לבישול. עינת חורשי ממליצה על פסטה, אבל עם טוויסט
האם יעל עמית עזבה חיים שלמים והרחיקה עד ל'קורדון בלו' היקר כדי ללמוד איך להכין סלט פירות?
יעל עמית רחרחה מקרוב את הסטודנטים שילמדו איתה ב'קורדון בלו'. המראה על התקרה קצת בלבלה אותה ועם קרוקס לא תראו אותה שם
יעל עמית עושה 'גראנד טור' ב'קורדון' בלונדון ומגלה לתדהמתה שרוב הסטודנטים כמעט נרדמים ולא צריך לשטוף כלים. מסט הסכינים המפואר שקיבלה עם ההרשמה היא ממש מבסוטה