הלואין ישראלי: מתכונים עם דלעת
ליל כל הקדושים שבפתח הוא תירוץ מצויין ליהנות משלל סוגי הדלעת שממלאים את השווקים. מתכונים למרק, סלט, ניוקי ואפילו מקרון למתקדמים של מסעדת דוד ויוסף
ליל כל הקדושים שבפתח הוא תירוץ מצויין ליהנות משלל סוגי הדלעת שממלאים את השווקים. מתכונים למרק, סלט, ניוקי ואפילו מקרון למתקדמים של מסעדת דוד ויוסף
אחרי שלמד אצל יורם ניצן במול ים ואצל מאיר אדוני בכתית ובמזללה קוצר השף הצעיר יונתן לוי שבחים גם בקרב המבקרים הלונדוניים. סיפורו של השף הישראלי שמנהיג את מסעדת Gail's Kitchen
הסלקים היפים של החורף מציתים את דמיונו של אוראל קמחי והוא מכין אתם סלט בריא ומהיר שמשלב גם עגבניות, בזיליקום וגבינת עיזים קרנצ'ית מצופה בפירורי קשיו
רפי כהן, עורך אורח בוואלה! אוכל, נתן לאלי כהן מיאקימונו משימה לכתוב על מאכל דגים לחג. כהן בחר במנה לא שגרתית שמזכירה גם את אחיו אבי ז"ל שנפטר השנה
רפי כהן, עורך אורח בוואלה! אוכל, שלח את חברו ארז קומרובסקי לכתוב על ירק אהוב. קומרובסקי בחר בקולורבי ומעניק מתכונים קלים במיוחד ומלאי טעם
רפי כהן עורך את וואלה! אוכל וביקש מאהרוני לכתוב על רימונים. אהרוני נעתר לאתגר ומעניק מתכון לממולאים ברוטב רימונים חמצמץ
היופי בסוכות הוא שלא צריך לבשל ארוחה גדולה - מגשים של מנות קטנות יעשו את העבודה. אופיר וידבסקי ממסעדת ברנז'ה פותח שולחן נשנושים לאורחים
במקום לארח בסוכה עם סנדביצ'ים מכינה רות אוליבר כיכר לחם עגבניות עם המילוי אפוי בילט אין: בצל, שום, עגבניות וביצים קשות