לכבוד ההלואין: מתכוני דלעת מנחמים
מרק דלעת כתום עם טוויסט אסייתי, ברולה דלעת ערמונים מושחת עם פטריות צרובות או סלט דלעת עשיר ומתקתק: לכבוד ההלואין, השף אלון ליפינסקי מ-Brown מביא 3 מתכונים כתומים שיחממו לכם את הלב
מרק דלעת כתום עם טוויסט אסייתי, ברולה דלעת ערמונים מושחת עם פטריות צרובות או סלט דלעת עשיר ומתקתק: לכבוד ההלואין, השף אלון ליפינסקי מ-Brown מביא 3 מתכונים כתומים שיחממו לכם את הלב
אחת מהשאלות הנצחיות של עולם האוכל היא איך לבשל אורז לבן. אין סוף תאוריות ושיטות שונות הומצאו, אבל עדיין נותרת שאלה אחת - מה הסוג הכי טוב לבשל אתו?
לא ברור מי ואיפה בדיוק בהודו הומצא הקינוח הזה, אבל זה לא באמת משנה. שלום למלכה הוא קינוח מלא תאווה, ורונית אבידן שיינפלד מעניקה לו שדרוג מושחת עם גלידת קרמל בייתית. קדימה, לתפוס כפית ולצלול פנימה
הם זן התפוחים שסובלים מהדימוי הכי בעייתי, אבל אל תחמיצו בחודשים הקרובים את הגולדן דלישס הזהובים. ארז קומרובסקי מפציר בכם לאפות אתם חלות מתוקות, להכין מהן ברד פודינג, לשלב בסנדביץ' חרפרף ואפילו לשדך אותם לרוטב של קציצות עוף
השף איתמר דוידוב ("טרז פזוס") טייל לאורכה ולרוחבה של מקסיקו מעוררת החושים. על הדרך, הוא אסף גם מתכונים לארוחות בוקר שוות במיוחד, אותם הוא החליט לחשוף כאן לראשונה
בלי לקלף ובלי לחתוך - צ'יפס ביתי מושלם שאחריו לא תבינו איך אכלתם תפוח אדמה אחר ויש גם טוויסט שיקפיץ לכם כל מנה שמנונית
לקראת סוף החגים הולכת ופוחתת הסבלנות לארוחה כבדה. דן זוארץ ממסעדת דלידה בת"א פותח שולחן מגוון וקליל מחמש מנות קטנות שאפשר ללוות בהרבה שתייה