תנו לי רק קצפת: עוגת החלומות בקורדון בלו
יעל עמית משפרת זמני הקצפה ומתאמנת בהכנה סיזיפית של עוגות מסורתיות. גם אם עבר זמנן שום קורס קונדיטוריה ב'קורדון בלו' לא יהיה שלם בלעדיהן
יעל עמית משפרת זמני הקצפה ומתאמנת בהכנה סיזיפית של עוגות מסורתיות. גם אם עבר זמנן שום קורס קונדיטוריה ב'קורדון בלו' לא יהיה שלם בלעדיהן
החורף שהגיע דורש אוכל כבד יותר, מהביל, שינחם את הבטן. עינת חורשי חושבת שתפוחי אדמה הם הפתרון המושלם, ולא מפסיקה לנשנש
שירית חליבה ודלית קפלן ('אלי אולי', 'יועזר'), ממציאות מנות לפני שהן נרדמות ומובילות את קייטרינג "הילולה" בדייקנות ויצירתיות מלהיבה. המוטו: כל מוצר ניתן לקחת למחוזות רעננים
לימודי הקונדיטוריה ב'קורדון בלו' נתנו ליעל עמית אישור סופי לכך שעוגת הלחם הממוחזרת של סבתא היא גורמה לכל דבר
מזג האוויר האביבי שלח את עינת חורשי לחפש אחר נשנוש אוורירי ומתקתק. מהמטבח היא יצאה עם ערימת פנקייקס מפתה
כשמדובר בגלידה אפילו הקור הלונדוני והשיעור המאוחר ב'קורדון בלו' לא הרתיעו את יעל עמית. הסיפורים על הבקטריות הם שביאסו והזכירו לה את המבחן בהיגיינה יותר מאשר טעם וניל צרפתי
אורחים הפתיעו את עינת חורשי ודרשו ארוחת צהריים מעודנת. במקום להתעצבן על הדרישות, היא קימבנה ארוחה בשרית ב-15 דקות
לרגל פתיחת מסעדת הגורמה הכשרה DECA מספר שוקי גולדשטיין, הבעלים, על ההתחלה (מיקה ופאפאגיו) ועל התכניות לעתיד (מסעדות כשרות במחירים נוחים)
זה שהיא מסריחה כולם יודעים, אנחנו מזכירים שיש בגויאבה פי חמש ויטמין סי מאשר בפרי הדר, ומציעים לשלב במתכונים מפתיעים כמו קציצות, פלאן או לצד פילה דג
יעל עמית לומדת ב'קורדון בלו' בלונדון איך לעשות מניקור עם רצועות לימון ושכדאי להתלחשש עם פחזניות. השף הצרפתי הממלמל הפחיד אותה, אבל בינתיים היא נשארת
מהי ארוחת הערב המושלמת אחרי יום לימודים ארוך? עינת חורשי מגישה מתכוני שניצלים המוכיחים כי פריך יותר הוא גם טוב יותר