קטיפה חמה
הטמפרטורה בערב כבר נמוכה מספיק בשביל לאכול מרק. השף ירון שנבל נותן 3 מתכונים למרקים מושקעים ושונים מהסטנדרט
הטמפרטורה בערב כבר נמוכה מספיק בשביל לאכול מרק. השף ירון שנבל נותן 3 מתכונים למרקים מושקעים ושונים מהסטנדרט
להבות בחנוכה זה חובה, ולא רק על הנרות. במסעדת ננה בר החליטו להעביר את האש למתכונים ולהכין מנות פלמבה
לפי אינה קראבצקי, סיגר ממולא בשר ותבלינים הוא הדבר הבא. אספנו מקומות בהם תוכלו לאכול סיגרים, וצירפנו את מתכון הגמר
בכל חנוכה ענר צלאל מקונדיטוריה דלאל, אוהב לחזור ולהכין לסופגניה קלאסית עם ריבה. הנה מתכון וטיפים להצלחה מובטחת
כמעט מחצית מעם ישראל צפה באינה עושה בארטישוק ירושלמי מעשים שזיכו אותה בתואר מאסטר שף, אבל אייל שני חושב שהיא יפה מדי. וואלה! סלבס היתה נותנת המון בשביל הלחם הממולא של אלקנה
חג ההודיה, שחל היום, הוא הזדמנות מצויינת להפקת מתכוני הודו אמריקאית יחד עם השף דיוויד לוי ממסעדת אוונגרד
לכבוד חצי גמר, וגמר מאסטר שף שמתקיימים ביום חמישי ושבת, חזרנו לפיינליסטים וביקשנו מתכונים למנות האהובות עליהם
רחת לקום מטורקיה, סוכריות סודה בשרשרת או חמוצות מתוקות בשקית. כולנו רוצים לחזור להיות ילדים לרגע ולחפון ממתקים
מסתבר שלא כל יומולדת צריך עוגה, ולפעמים כל מה שהוא צריך זה מרק עוף וקניידלך. לימור תירוש נותנת מתכון מושלם למרק
לקראת החורף שאמור לבוא, התחלנו לרחרח אחרי התה, להבין מאין בא ולטעום את הטופ של קולקציית העלים הקרובה
לקחו שתי פולניות וביקשו מהן להעביר סדנת אוכל לרגל עשור למכון הפולני. יצאו מזה מתכונים ממש לא כמו של סבתא
שביתת החקלאים שהחלה הבוקר הכניסה אותנו להיסטריית שימור. הנה הדרכים בהן תוכלו לשמר ירקות ופירות לימים הקשים
חגיגות הבוז'ולה נפתחו ברחבי העולם בדיוק אתמול בחצות. בצרפת, שם גדלים הענבים ליין, החגיגות היו שיכורות במיוחד
לימור תירוש החזיקה במזווה אורז פראי תקופה ארוכה. עכשיו היא מוציאה אותו לחופשי ומכינה ממנו תבשיל בסטייל פרסי
לשפים של מעדניית לה מייזון לא אכפת שבחוץ חום ושרב. הם מדמיינים חורף ומכינים מתכוני ארוחת ערב שאפשר להתכרבל איתם
השף יואב בלימן עובר לגבינות כבשים ומספק הסברים, פרשנויות וגם שני מתכונים לאירוח קליל
שלא יעבדו עליכם! פנינו לשפית תמר כהן-צדק כדי להבין מיהי הפרמזן האורגינלית ואיך משלבים אותה במנות. ויש גם מתכון
אחרי שהקינואה כבר נכנסה לרפרטואר של כל בשלן, הגיע הזמן להבין על מה ולמה המהומה ולשדך אותה לסלק
השף יזהר דניאל מקפה פולה לומד מתכונים מאימו הפרסיה ומעביר אליכם, כדי שגם אתם תרגישו מאמא אמיתית
מסעדנים עם מסעדות מוערכות פותחים את הדבר הבא: מקום קטן יותר ועממי. האם זה אומר שנגמר לאנשים הכסף? או שמא טרנד הביסטרו בפתח
למי שלא גר בגבעתיים ורוצה לטעום את מעשה חמאתה של ויולה גורן, אספנו מתכונים מתוך ספרה החדש
הנבחרת הסופית של מאסטר שף יוצאת לדרך ואנחנו סימנו את הפייבוריטים שמבשלים בסגנון שונה. וזה הזמן להחליט מה יותר שווה: גורמה או בישול ביתי
הילדים של לימור תירוש לא אוכלים את האוכל שלה, אז היא מגניבה להם ירקות בקציצות שיהיו טעימות גם בסנדוויץ'
השף יונתן רושפלד עושה כבוד למסעדת יועזר בר יין ומגיע לבשל ארוחה הורסת. אנחנו היינו שם מאחורי הקלעים
מסיבת תה היא בדיוק הדרך שלנו להרגיש בלונדון הקרירה. ענר צלאל מ "דלאל" נותן מתכונים מעלפים לביסים על יד התה