וזאת לתעודה: ככה חוגגים סוף קורס בקורדון בלו
נציגת וואלה! אוכל בקורדון בלו מסיימת את קורס הקונדיטוריה בקורדון בלו עם 3 קילו עודפים, מיומנויות בשוקולד ועתיד עם מלגה
נציגת וואלה! אוכל בקורדון בלו מסיימת את קורס הקונדיטוריה בקורדון בלו עם 3 קילו עודפים, מיומנויות בשוקולד ועתיד עם מלגה
בעיה. שלושת השפים שינסו להביס את השף הצרפתי היהיר, בגמר של "קרב סכינים" האהובה הערב, לא מוצאים בסטפן פרואה-דווב נקודות תורפה. אולי חולשה לנשים עם חזה גדול
בשיעור האחרון ב'קורדון בלו' לימדו את יעל עמית ששוקולד הוא לא טיפש ושהכי טוב להתנשק אתו בפה כדי לבדוק שהוא בטמפרטורה הנכונה לעבודה
איזה קציצה בא לכם היום? עינת חורשי מבדילה בין קציצות דחוסות לאווריריות, בין מהירות ההכנה למטוגנות, ואפילו מוסיפה לקציצה נקניקיות, בשביל הגיוון
ירקות? לא! אורז? לא! ויש אפילו ילדים שמסרבים לשניצל. ערן ירוחם מציע רעיונות שילדים יאהבו כולל לביבות ירקות לחנוכה
השפים קובי בנדלק ועופר אלמליח מוכרים בעיקר ליזמים קולינריים ואנשי האלפיון העליון. "מירבל" - מסעדת השף שהם מתכננים לפתוח תוך חצי שנה - תביא אותם גם אליכם
ג'רי סיינפלד הגיע לישראל ידה ידה ידה. השף עומר מילר התבקש להכין לו ארוחה מטורפת, ומי לא בא? כרוניקה של יום ידוע מראש
שמני 'ראשון המסיק' הבתוליים ועמוסי טעמי הדשא, כבר על המדפים. קבלו מידע לסמול טוק ידעני של אחרי הדלקת הנר וגם טיפים לטעימת שמן זית מקצועית
העוגות נופלות ליעל עמית מהידיים ולכן היא פוצחת בתכנית אימונים לקראת המבחן הסופי בלימודי קונדיטוריה ב"קורדון בלו". אם אתם בלונדון תוכלו לטעום מפס הייצור שלה
עינת חורשי מתכוננת לחג השמן, וחושבת שאין טעם לנסות מתכוני סופגניות בבית. במקום, היא מטגנת דברים אחרים. גם גלידה
מי שעובד במטבח של מסעדת גורמה הוא לא טבח, הוא רוצח שכיר. מפלצת עם גאווה מקצועית, מרמור תמידי, ריח של אלכוהול מהפה, כוויות בידיים ומשאלת מוות בלב. השף עומר מילר חושף את כל האמת