ביסטרו ישראלי: פילה דניס עם קרם גזר מרוקאי
השף הלל תוקוולי שוב הופך מנה ביתית מוכרת למנת ביסטרו יפה ומלאה בטעמים. הפעם הגזר המרוקאי הופך לקרם עשיר, ומעליו פילה הדניס מקבל פריכות בעזרת טריק פשוט
השף הלל תוקוולי שוב הופך מנה ביתית מוכרת למנת ביסטרו יפה ומלאה בטעמים. הפעם הגזר המרוקאי הופך לקרם עשיר, ומעליו פילה הדניס מקבל פריכות בעזרת טריק פשוט
כשהטמפרטורות שוב יורדות והשמים מתקדרים, זה הזמן להתנחם עם מנה מחממת לגוף ולנפש. השף הלל תווקולי ממסעדת פאסטל נרתם למשימה עם פסטה ברוטב עשיר וסמיך המשלב בין בשר טחון ונתח אונטריב המתבשלים לאיטם ומקבלים טעמים עמוקים שעושים נעים בכל הגוף