מפריחה את השממה
גם קינואה יכולה לרגש, אם רק נותנים לה השראה. ארטישוק ירושלמי, ערמונים וחמוציות, למשל. דנה מלמד מלבלבת
גם קינואה יכולה לרגש, אם רק נותנים לה השראה. ארטישוק ירושלמי, ערמונים וחמוציות, למשל. דנה מלמד מלבלבת
שני שפים ירושלמיים מפגינים יכולות קונדיטוריה אלכימיות ומנדבים שלישיית מתכוני קינוחים לפסח - בלי חמאה, בלי חמץ
מדור בריאות יום א' כבר עסוק ביום שאחרי ליל הסדר, ועושה לכם קצת סדר בבטן עם מתכוני סלטים שאפשר לקחת גם לפיקניק
שני טבחים, קרטון מצות וארבע מנות גורמה. רעות רבינוביץ' ומאיר שמרת מתארחים במטבח של דנה מלמד לספיישל פסח אתגרי
גפילטע-טונה, קרפלעך חומוס וברולה חרוסת. רון ביאלה עושה קצת סדר בארוחת החג, ומוסיף טוויסט אישי ובריאותי על המתכונים המסורתיים
הקונדיטור מיקי שמו הולך על מלבי, הקינוח הכי ישראלי שיש ומשדרג אותו עם סילאן, תמרים ורימונים
בשביל איל לביא, אוכל רחוב ישראלי הוא סנדוויץ' טוניסאי. את הגרסה הזו הוא דווקא מחבר לדרום צרפת
המאכל הביתי הנפוץ ברחובות מרקש משתכלל. השף גיא פרץ מכין קוסקוס מלא בליווי טאג'ין שקדי עגל
שיעול וחצי לפני פסח, מדור "בריאות יום א" ממליץ לכם לחסל את מלאי הקמח בבית ולהתחיל לאפות לחם עם ממרחים שישככו את זוועת המצות
כמו אצל רוב בני האנוש, הבירה נכנסת לבצק הלחם ועושה בו פלאים. אם תוסיפו שלל אגוזים בכלל יהיה שמח
פשוט תכין אחת - בתבשיל פול ולימונים כבושים או בנטורל, כהמבורגר עסיסי. השף אבי ביטון טוחן לכם על בשר טחון
לרגל גל החום שיעבור עלינו בימים הקרובים, שכחו לרגע את הקדירות והכינו מעדנים קרים ומרעננים
עופרי זוטא מספידה את התנור הקשיש שלה, ומכינה לזכרו אנטיפסטי קליל ומלא ירקות
יואב בלימן, שף מסעדת 'פרידה קאלו', קופץ לביקור לטיני במטבח של דנה מלמד וצובע אותו ניחוחות ממסטלים