אילן גילאון משדרג לכם את המנגל
לכבוד יום העצמאות, הפגשנו את השף גיא פרץ ואת חבר הכנסת אילן גילאון לתוכנית בישול מיוחדת. והפעם: איך מכינים את הקבב המושלם
לכבוד יום העצמאות, הפגשנו את השף גיא פרץ ואת חבר הכנסת אילן גילאון לתוכנית בישול מיוחדת. והפעם: איך מכינים את הקבב המושלם
המתכונים, הנתחים, המסעדות וכל הדרכים הטעימות והשמחות להעביר את יום ההולדת של המדינה
הנה משהו שלא מומלץ לקחת איתכם למנגל, אבל אם אתם חוגגים עצמאות במזגן, מוס הלימון והג'ינג'ר של ערן ירוחם יקרר אתכם כמו שצריך
רגע לפני יום העצמאות יצא אילן שניג לקצביות המובחרות וחזר עם המתכון למנגל המושלם. לא מומלץ לצמחוניים ובעלי לב חלש
ארבעה טיפים של בשארה חינאווי למנגל מוצלח ביום העצמאות, כולל פינוק לצמחונים
לכבוד יום העצמאות, אירח שף גיא פרץ את חבר הכנסת אילן גילאון, שלא נותר אדיש לנתחי האנטריקוט העסיסיים שיצאו מהאש
האנדיב, או עולש בשבילכם הוא נצר מכובד למשפחת השנויים במחלוקת, שמגיעים אל הצלחת. בימים קשים הוא יכול לשמש תחליף קפה, אבל הכי טוב לאכול אותו מקורמל
מוקפת בעדר של זכרי אלפא התיישבה גלי רבינק על הבר של מסעדת הדסון ללמוד דבר או שנים על בשר בסדנה של השף עמיר אילן
גם אנחנו חוגגים מימונה עם הצעות למאכלים שיעשו לכם גוד לאק, זכרונות של אביב משה ואייל לביא מהמימונות הפרטיות ומתכונים של גיא פרץ למתוקים מרוקאים
הנה רעיון לארוחת החג השני: ערן ירוחם מציע קציצות דג ברוטב עגבניות וחלב קוקוס
החלטנו להפסיק לנסות להתחכם וללכת סחור סחור. קבלו חמישה מתכונים עם הקרקר הרישמי של חג הפסח
הוא חותך אותה כמו סבתא וסלט המנגולד והסלק הוא וריאציה לתוספת של אמא
מתכון לתבשיל שעועית, תרד וצלעות טלה שמסמל את סוף החורף ועובר במשפחת קלוגר מדור לדור
פרשנות אביבית למנה היחידה שסבתא של ניר צוק ידעה להכין
יש מתכונים שלא מוציאים מהמטבח של אמא, אבל את העוף חמוץ מתוק אייל מכין לפעמים גם לילדות
למרות שהוא נמנע לרוב מנסיונות באוכל מסורתי, עמיר מוסיף לכבדים אלכוהול ורוטב דגים תאילנדי
הצימעס של ניר צוק, הכבד של עמיר אילן, הלשון של עומר מילר, הפיקלע של רוברט קלוגר והעוף של אייל לביא. חמישה שפים בוריאציות על אוכל של אמא
אפילו סביב המתאבן של הסדר יש ויכוח. סלרי, פטרוזיליה, תפוח אדמה ואפילו צנון, כל משפחה והכרפס שלה
אידוי, הקפצה, גלגול. מה אביבי יותר מספרינגרול? ואת זה של ערן ירוחם מגלגלים בתוך עלה אורז, כך שהוא גם כשר לפסח
ניסינו למצוא מישהו שיגיד כמה מילים טובות על קמח תפוחי אדמה, שף אבי ביטון מאדורה ממליץ להשתמש בו לציפוי דגים וקלמרי