שאול בן אדרת מציע: שתי וריאציות לעוף
שאול בן אדרת מציע שתי דרכים שיהפכו את העוף שלכם לרב רושם, בסלט קר עם אספרגוס חלוט ודיז'ון או בתור קורדון בלו מסוגנן
שאול בן אדרת מציע שתי דרכים שיהפכו את העוף שלכם לרב רושם, בסלט קר עם אספרגוס חלוט ודיז'ון או בתור קורדון בלו מסוגנן
במזג אוויר הפכפך הדלעת לא כל כך יודעת מה לעשות עם עצמה. מיקי שמו מסייע לה להפוך לעוגה אקזוטית עם רום, ג'ינג'ר וצימוקים
שני ירושלמים ותל אביבי אחד לקחו את הבצק לידיים והחליטו לפתוח מאפייה במטבח ביתם - טרנד חדש בניחוח קרואסון
לעמוד בתור, לאכול מנה שלא טעימה לכם ולהיתלות בחסדיה של המארחת. עשרת המכות של המסעדות שלא תרצו להתקל בהם
חיים כהן, ארז קומרובסקי, אביב משה, רפי כהן, ניר צוק ושאול בן אדרת מספרים על ארוחת החג שלהם. המסקנה? אין כמו אוכל של אמא
המלחמה האמיתית בפסח היא על חרוסת: עם תמרים קצוצים או סילאן, עם אגוזים או רק קינמון. עושים סדר עם 8 מתכוני חרוסת
רגע לפני פסח הכין אייל כץ, מאטליז כצל'ה את המדריך השלם לטלה והוסיף גם טיפים לבישול
שמן זית בטעמים, פסטרמה ביתית ופטנט שיוציא לכם את ריח השום והדגים מכפות הידיים. תערוכת מבשלים 2011 יוצאת לדרך