לרדת בגדול
הריח של הטיגון, הזבל המצטבר, הצעקות. קפצנו לטעם העיר וחטפנו קצת בחילה. לא בטוח שזה מהאוכל
הריח של הטיגון, הזבל המצטבר, הצעקות. קפצנו לטעם העיר וחטפנו קצת בחילה. לא בטוח שזה מהאוכל
ניצולי מכונות לחם אוטומטיות רואים באפייה הביתית לא יותר מרעיון הזוי. מהן הטעויות הנפוצות באפיית לחם ביתי ואיך הופכים את המשימה לאפשרית
מוצרלה איטלקית, יוגורט אתיופי, פטה יוונית ופניר מהודו - הוראות הכנה לגבינות ביתיות מרחבי הגלובוס
כיאה לאחת שיום ההולדת שלה מתקיים בשבועות, פיתחה הקונדיטורית והשפית רות אוליבר יחס מיוחד לעוגות גבינה. עכשיו היא מוציאה ספר
יען כבוש על טרטר משמשים וקונפיטורה כתומה. המשמש כאן רק לרגע ולא כדי להישאר. פרי השמש
איתי להט נזכר ברגע בו התאהב בשמן הזית הטוסקני ומגלה איזה שמן זית ישראלי הוא בין היחידים שמתקרב לזה האיטלקי
עצי התות פותחים את עונת הרחצה ומציעים קינוח תוצרת טבע. לאכול ישר מהעץ או לשתות בתור וודקה - איתי להט מגיש את פרי העונה
עזבו אתכם מתפוחי אדמה, מרשמלו ועוד יציאות מדורה מוכרות. שפרו את ארוחת ל"ג בעומר שלכם עם שלושה מתכונים מיוחדים לחג