צינורות לשבועות
ערן ירוחם ממלא קנלוני בריקוטה ופקאן קלוי ומגיש ברוטב עשיר של בשמל, פטה וריקוטה פלפלים
ערן ירוחם ממלא קנלוני בריקוטה ופקאן קלוי ומגיש ברוטב עשיר של בשמל, פטה וריקוטה פלפלים
מאז שדנה פגשה את השלישיה גבינת עיזים, דבש וטימין היא לא מפספסת הזדמנות להכניס אותם לכל מנה. לרביולי למשל. טור שני בסדרה
מתאבן לשולחן החג: ערן ירוחם ממלא חצילים מגולגלים בשלוש גבינות: צפתית, בולגרית, מסקרפונה, אגוזים ועשבי תיבול
גם אביב משה, השף של מסעדת מסה מסדר את שולחנו לקראת החג ומכין רביולי כמהין מתפריט המסעדה
ערן ירוחם ממשיך להכין את השולחן לשבועות והיום: כדורי ריקוטה אווריריים ברוטב תותים
יום שלישי פעמיים כי טוב ולנו יש החל מהיום פעמיים בשבוע דנה מלמד. קבלו מדור חדש ובו היא תסביר כל מה שרציתם לדעת על פסטה בייתית ולא העזתם לשאול
זוכרים ששוק האיכרים נפתח גם בשלישי אחר הצהרים? שיר הלפרן ומיכל אנסקי קפצו לשם והכינו לכם מנה אחרונה מהממת
למרות שהיא נהגה להדיר את ידיה מקערת הבצק, גלי רבינק הצטרפה לסדנת אפייה של לחמים. עכשיו היא חשה לשה מצטיינת
ערן ירוחם מכין גביעים מקשקבל וממלא אותם בסלט של מלפפונים, גבינה, פטריות וצנונית
מיכל אנסקי ושיר הלפרן, יזמיות שוק האיכרים, אופות בצק עלים עם אספרגוס, גבינת מנצ'גו של ברקנית וביצה עלומה
מיכל אנסקי ושיר הלפרן, יזמיות שוק האיכרים, מכינות גזרים מזוגגים בחמאה וטימין מגזרים טריים שנרכשו בשוק
נכון שמזג האוויר לא אידיאלי למטבח המנחם של הונגריה, אבל אחרי סדנה אצל עופר ורדי ופטר שיקלושי, גלי רבינק יכולה להישבע שיש לה סבתא בבודפשט