אביב משה מציג: מנות קרב משודרגות
לכבוד עונת הגיוס שבפתח, אביב משה לוקח את מנות הקרב המבאסות והופך אותן לארוחת גורמה שלא היה מתבייש להגיש במסעדה שלו. הצופים מתבקשים לעבור להקשב
לכבוד עונת הגיוס שבפתח, אביב משה לוקח את מנות הקרב המבאסות והופך אותן לארוחת גורמה שלא היה מתבייש להגיש במסעדה שלו. הצופים מתבקשים לעבור להקשב
לארוחת צהריים מהירה או לארוחת ערב מתגמלת מכינה רות אוליבר מעדן של חזה עוף ושעועית ירוקה שעוברים הקפצה קלה ומוכנים תוך דקות ספורות.
תשכחו מחומוס -צ'יפס - סלט. 3 מתכונים מהמטבח הערבי גלילי - קובה בורגול במילוי בשר, החומוס של דוחול וסלט חצילים של נוף יעניקו אופציה לבישולים מפתים מתוך ספר בישול חדש
אין קונצנזוס בינלאומי גדול יותר מנוטלה אבל במקום לשאוב אותו ישירות מהצנצנת - קבלו 28 רעיונות למתכונים שמקבלים בזכותו טוויסט משדרג
השף ג'וני גוריק הופך את מתכוני הרמדאן הפשוטים לחגיגה בצלחת ומגיש מתכונים למרק פריקי, סלט טחינה, מנסף וקטאייף
מרק המלוחיה הירוק העשוי מהעלים הבשרניים עשה עלייה לארץ ממצרים בשנות ה-30 של המאה ה-20. שף נאשת עבאס ממסעדת "אל באבור והים" בעכו מכין שלוש גרסאות
בקיץ כל מה שהגוף זקוק לו הוא מזון קר, קל לבטן ומרענן. האוכל שעונה על כל הדרישות הוא סלט - עם יוגורט, עם אגוזים או קטניות. מתוך "פשוט טעים ובריא", ספרה החדש של אביגיל מייזליק
אם הילדים כבר התמקצעו בהכנת כדורי שוקולד אפשר לעבור לשלב הבא ולהכין בבית טראפלס שוקולד עם גבינה. מתכונים של השוקולטייר רונן אפללו מאמיליה שוקולד
הוא מזכיר בצבעו ובמרקמו בשר בקר, טעמיו עשירים ועסיסיים ובניגוד לבשר עוף הוא לא מקבל אנטיביוטיקה. כל הטיפים לעבודה עם ברווז במטבח שלכם
לאירוח קייצי לא מתאמץ מתקתקת רות אוליבר ספרינג רולס - ומגלגלת תוך דקות ספורות דפי אורז במילוי פריך של דג ובשפע עלים טריים
שפים מובילים כמו מאיר אדוני, מיקי שמו, מאיה רביבו ועוד משתפים במתכוניהם ולא שומרים אצלם אף סוד. שלושה מתכונים פשוטים אך משובחים מתוך הספר "אפרת ליבפרוינד מארחת שפים"