הכי בית: פסטה עם כדורי בשר ברוטב עגבניות
כשרוצים ללכת על בטוח עם ארוחה שכולם יזללו בהנאה, מהקטנים ועד הגדולים - פסטה עם כדורי בשר עסיסיים ברוטב עגבניות עשיר שעוטף אותם, תבטיח לכם ארוחה מנצחת בקלות
כשרוצים ללכת על בטוח עם ארוחה שכולם יזללו בהנאה, מהקטנים ועד הגדולים - פסטה עם כדורי בשר עסיסיים ברוטב עגבניות עשיר שעוטף אותם, תבטיח לכם ארוחה מנצחת בקלות
אוכל הרחוב ההודי עשה לאחרונה עליה מבורכת והגיע הזמן להכניס אותו גם למטבח הביתי. ישראל יצחק ממסעדת מא פאו מלמד איך מכינים בבית חטיפים הודים מטוגנים שכל כך כיף לנשנש מול משחקי היורו או סתם עם חברים לצד בירה קרה
מתחילים את השבוע באנרגיות טובות ואוכל שנותן הרבה כוח לצלוח אותו בקלות עם מתכונים מתוך ספרה החדש של זהר לוסטיגר-בשן, "לאכול טוב"
החום ששורר בחוץ מצריך נקיטת צעדים מיוחדים להתמודדות מולו. אנחנו נעשה את זה בדרך הכי מהנה ומענגת שאנחנו מכירים, עם הרבה גלידה, קרח ומתכונים שיקפיאו לכם את המוח
העונה החמה החלה רשמית וזה הזמן להצטייד במנות קלילות ולא מכבידות שדורשות מינימום הזעה במטבח. מה טורפים אחרי הים? מה אורזים לבריכה עם הילדים? ואיך מתקתקים ארוחה ים תיכונית וחגיגית ברגע?
מה קורה כשאחד השפים הגדולים נכנס לבשל במטבח הביתי? השף אביב משה (מסה, קוואטרו ויאסו) מכין לנו גם השבוע מנה עשירה מלאה בטעמים של בית - צלי כתף עם ירקות שורש בבישול ארוך ואיטי שמוציא ממנו את המיטב
אם כבר מתכוני גבינות, אז למה לא להשתגע עד הסוף? השף רוברט קלוגר מהסרווסריה מציג את הפרשנות שלו לשבועות עם מאפה פילדוניה צ'יזי, מאפינס מלוח-מתוק היסטרי עם הפתעות וטורטייה דה פטאטס עם טוויסט מעושן
בדומה לשני הרגלים האחרים, גם חג השבועות, מעבר לאספקט הדתי של מתן תורה, נקשר לחקלאות המקומית. השף עודד חצבני חוזר למקורות עם מתכונים טבעוניים שהם שירי הלל ליבולי האדמה
חג שבועות לפני הכל הוא חג הביכורים, ואין דרך טובה יותר לחגוג אותו מאשר עם התאנים הראשונות של העונה. השף שניר אנג סלע ממסעדת ג'וז ודניאל מכין ארוחה שלמה מאחד הפירות הכי ישראליים שיש לנו, כולל חרדל תאנים שישדרג כל מנה ויחזיק עד שנה הבאה