מבחוץ חיוורת, מבפנים זוהרת
שעועית לבנה היא פצצה של חלבון, ברזל, מגנזיום וסידן. קבלו שלושה מתכונים נהדרים שאפשר לייצר מהקטנית שמבחוץ חיוורת ומבפנים זוהרת
שעועית לבנה היא פצצה של חלבון, ברזל, מגנזיום וסידן. קבלו שלושה מתכונים נהדרים שאפשר לייצר מהקטנית שמבחוץ חיוורת ומבפנים זוהרת
במיוחד לכבוד השרב - לקט מתכונים קרירים, של גלידות וארטיקים ביתיים, בלי אפייה ובלי הרבה עבודה
כשחם ולא מתחשק לבשל, הפתרון הכי בטוח לארוחת צהריים מהירה הוא סלט קוסקוס עם בטטות. מסעדת נינה החדשה מת"א מפנקת במתכון
אוסאמה דלאל משתף אותנו במתכון לקינוח הכי טעים וחגיגי מהמטבח הערבי - לילות ביירות, עוגת סולת מתוקה עם קצפת מלמעלה, סירופ מתוק ופירות יער טריים
הפסטה האיטלקית המפורסמת נחשבת למאכל בסיסי, אבל היא יכולה להיותה רבה יותר מזה. בסרטון הבא תראו כיצד להכין אותה נכון, ומה שיפה: גם טבעונים יכולים ליהנות מהמנה הזאת
כשהאוכל הופך ליותר טרנדי, נושאים כמו זכויות יוצרים על מתכונים, טיפים למלצרים ועוד, הופכים לפופולריים. ספר חדש שנקרא לחם חוק חושף את הצד המשפטי של האוכל - קבלו קטע קצר מתוכו בו מרואיינת כוהנת האוכל קלודיה רודן
המאסטר שף הנצחי שלנו אבי לוי עם מתכון לקציצות מחמר מרוקאיות, נימוחות ומטוגנות, על בסיס תפוחי אדמה
תמיד חלמתם להכין קובה ביתי אבל אין לכם זמן? אבי ביטון מעניק מתכון בהשראת מסעדת נאג'י העיראקית ברמלה, רק עם קיצור דרך שלא יאלץ אתכם לגלגל
לארוחה זריזה וטעימה אין פשוט מקערת פסטה, עמוסה בכל טוב. רק אל תתקבעו על הרוטב המסורתי - קבלו רעיון לפטנט משגע שיגרום לטעמי הפסטה לנסוק
ההתמודדות עם החום מצריכה מנות חדשות וקלילות למטבח, זה לא אומר שהן לא יכולות להיות סופר טעימות. השף הלל תווקולי ממסעדת פאסטל עם מתכון לקרקרים ביתיים שמגישים יחד עם מרק יוגורט קר ופריקי מתובל
אצל השף אביב משה גם הקבב הביתי מקבל טיפול מיוחד, הפעם הוא מוסיף לו תיבול אסיאתי ומגיש עם סלט ירוק מלא טעמים מהמזרח
בשיא החום, כשלא מתחשק לאכול מנות כבדות, אין כמו מנת דג רעננה. אוסמה דלאל ממסעדת מאייר מכין מנה של דגים טריים עם טאץ' לימוני לצד פריקי
פרגיות ופירה סטנדרטיים הופכים תחת ידיו של אוהד קורי מקפה לואיז לפינוק בריא ומשודרג עם בטטות אפויות בתנור ויש גם סופר פוד בפנים
כמה פשוט להכין סיר אורז חגיגי, עשיר במרכיבים, שיגרום לכם לבכות מרוב אושר. יוסף דנן מכין אורז אלג'יראי משובץ אפונים ירוקים, פול ופלפל אדום עם יין לבן וחושף את המרכיב הסודי
אחד מהמומחים הגדולים בארץ למטבח הודי הוא חנוך סטמקר ממסעדת הודו הקטנה בבאר שבע. אבי ביטון נוסע דרומה לפרגן לו והשניים מכינים מלאי כופתה
עונת תותי העץ נמצאת כרגע בשיאה ולא חייבים לקנות אותם אצל הירקן, אפשר פשוט ללכת לקטוף מהעצים ולרוץ הביתה להכין. עמוס שיאון ממסעדת הלנה בנמל עם כמה מתכונים משגעים שאפשר לעשות עם התותים
מוציאים ליום אחד את השניצל מהתפריט הקבוע של הילדים ומכינים במקומו סקלופיני עוף איטלקי. חזות עוף זהובים ברוטב עגבניות טריות עם זיתים ובזיליקום שכל המשפחה תטרוף
לא סתם הוא נקרא עץ הנפלאות - השף אוהד קורי מקפה לואיז מעניק מתכון לדג קיצי ברוטב צ'ימיצ'ורי עם טאץ' מופלא של עלי מורינגה מזינים
בספל של תה צמחים מרענן או כטוויסט בקוקטיילים אלכוהוליים קלאסיים: האביב הוא בדיוק הזמן המתאים להכיר כמה משקאות מפתיעים שהמלפפון מככב בהם
איזה קישואים לבחור, מה הטריק שמונע מהיוגורט להשבר בבישול, וכיצד תהפכו את הבשר לעסיסי? אוסמה דלאל ממסעדת מאייר מדריך אתכם צעד אחר צעד בדרך למנת קוסא מחשי מושלמת
במטבח האלג'יראי לא נדיר למצוא את השילוב של ארטישוקים ותפוזים. סוף העונה של שניהם היא סיבה טובה דיה ליוסף דנן ללהטט עמם מנה קלילה ומרתקת