בוא אלינו לים
שייט חלומי בין מפרצים טורקיים נתן לרוני מולה השראה לבישול ים תיכוני בכל המובנים. מומלץ גם במטבח הפרטי
שייט חלומי בין מפרצים טורקיים נתן לרוני מולה השראה לבישול ים תיכוני בכל המובנים. מומלץ גם במטבח הפרטי
היום של ניר פלר התחיל אצל מוכר דגים חדש, אבל מפתיע, המשיך בחלומות על מסעדת "שה פניס" והסתיים במתכון לסביצ'ה ולפילה לוקוס
איילת ואסף גרניט מכינים סלט מלפפוני בר עם שומר וערק של מסעדת "אדום"
איילת טריאסט פוגשת את שף אסף גרניט ממסעדת "אדום" ופיינליסט התכנית "קרב סכינים" לגספאצ'ו מלפפוני בר עם טוביקו
פירות, שמנת, יוגורט, דבש ועוד דברים טובים יכולים להיכנס לתבניות הארטיקים בבית. לא לילדים בלבד
מנה שלישית ואחרונה מתוך הספר "המנה העיקרית" והפעם - רוני מולה מצטרפת להכנת פטוציני ברוטב שמנת עם עגבניות שרי וריחן
עומר מילר חלה בשפעת ולא הפסיק לטרוף. אתם הרווחתם מזה מתכונים לקורנדביף ולכבד קצוץ. ועומר? הוא כבר ינוח בקבר
ניר פלר אכל כמה דברים, בישל כמה דברים ובעיקר ראה עולם. קבלו אותו בטור חדש והפעם: ארוחת ערב במיין
איילת טריאסט הגיעה למסעדת רוקח 73 כדי לבשל עם אייל לביא פלמידה לבנה עם אספרגוס ירוק ופירה בטטה
איילת טריאסט ואייל לביא מכינים סביצ'ה של פלמידה לבנה עם סלרי, בצל סגול וארוגולה בפחות מחמש דקות
רוני מולה קפצה למפגש נוסף עם בני סיידא. הפעם הם הכינו כבד עוף ובצל על סלט חומוס עם טחינה, מתוך הספר "המנה העיקרית"
מתכון נוסף מהספר "המרק של קפקא" והפעם טוסט בסגנון הרולד פינטר
שומן הטראנס הוצא מחוץ לחוק בניו יורק. ואצלנו? סביר
מה ארז מוסיף למרק היוגורט, למה אלי לנדאו הפסיק לאכול מרק קר ומאיפה מגיע הגספצ'ו של אנטוניו מנסה? אספנו עבורכם חמישה מתכונים למרקים צוננים
מדי שלישי נביא לכם מתכון של בני סיידא מתוך הספר "המנה העיקרית". והיום סיידא ורוני מולה מכינים תבשיל טורקי של קציצות בשר על ירקות בשמן זית