סלט מהמגירה
דנה מלמד מוציאה מנה לשעת חירום ומכינה סלט פסטה עם תרד, דלעת וגבינת רוקפור. בתחרות הזו היא יוצאת מנצחת
דנה מלמד מוציאה מנה לשעת חירום ומכינה סלט פסטה עם תרד, דלעת וגבינת רוקפור. בתחרות הזו היא יוצאת מנצחת
ימים חמים דורשים מעשים נואשים. שני סלטים עם טוויסט וניוקי רווי פטריות במפגן הצמחוני השבועי
פטרוזיליה טריה ושפים שמבשלים קרוב ללקוח. אסף גרניט פותח את מסעדת מחניודה בירושלים ומדבר על העתיד בתל אביב
רוב הזמן היא רק מסתכלת עליו אבל הפעם היא גם קנתה. דנה מלמד מכינה רביולי אספרגוס וריקוטה
שפים במסעדות ברחבי הארץ מרחיבים את תפריט האוכל הצמחוני. שלושה מתכונים למען הכדור
יש לו טעם מתוק-חמוץ, הוא נמס בפה ומשאיר אחריו ריח ידידותי. על השום הירוק כבר שמעתם, עכשיו יש גם בשחור
שוקולד בלילה וכבד אווז ביום - 4 שפים ישראליים בוחרים את המסעדה שלהם בעיר האורות
פנטזיות צרפתיות על שבלולים, לב אנטרקוט וסלט ניסואז לא נורמלי. לכבוד החגיגות, הנה כמה קלאסיקות ממסעדת יועזר בר יין
דנה מלמד חולמת על אמסטרדם אבל נוסעת לפריז. לכבוד יום הבסטיליה היא נזכרת באוכל הצרפתי ומכינה סלט רביולי צרפתי
ניוקי עוף ולזניה פתוחה הם רק חלק מהמתכונים בתחרות העוף והסויה של מסעדת מסה. דנה מלמד משיגה את שלושת הראשונים
האוכל בישראל השתפר פלאים בשנים האחרונות, אבל דווקא נבחרי הציבור נאלצים להסתפק במזנון הכנסת האנכרוניסטי. בכירי השפים בישראל מציעים אלטרנטיבה לח"כ המורעב
דנה מלמד מדמיינת קרפעלך של סבתא אבל מכינה רביולי ממולא בשר טלה עם חצילים וצנוברים. לסיום היא טובלת ביוגורט
קרחון מהביל מאדי קור בצבעים זרחניים, או גלידת שמנת על מקל עם הפתעות בפנים. עזרו לנו ליישב את המחלוקת ארוכת השנים, מי לוקח, ארטיק או קרטיב?