על הדבש ועל הכיפאק
לחם דבש ותבלינים, עוגת דבש קלאסית ועוד אחת עם בירה שחורה, ששמעה יצא למרחוק. החלה עונת עוגות הדבש
לחם דבש ותבלינים, עוגת דבש קלאסית ועוד אחת עם בירה שחורה, ששמעה יצא למרחוק. החלה עונת עוגות הדבש
דנה מלמד מטפחת באקווריום דג מחמד בעל נפש סוערת ונתקפת תיאבון לדגים מטוגנים בבלילת עשבי תיבול. סוטה אבל טעים
לבריאות יום א' כבר יצא המיץ מהחופש הגדול והמתיש. סביצ'ה וקרפצ'יו מדגים נאים היו בדיוק מה שהדוקטור רשם
ארטיק וניל של דנה מלמד, קרחון פונץ' של דורעם גונט, סמיפרדו של ג'יימי אוליבר וקוקילידה של קרין גורן. זה קר, זה מתוק וזה קטן עליכם
יש לה דמיון מחשיד למוח ואטיטיוד שלא בא להתעסק איתו, אבל היא מתגמלת במרקם של חמאה וטעם עשיר. מתכוני כרובית
ספר הבישול של מיקי חיימוביץ' ותמי גרייניק מציע כ-100 מתכונים צמחוניים שלא מכניסים אף חיה ללחץ. ניסינו אותו על משפחה שלמה
דנה מלמד נפרדת מהחופש הגדול ומצרפת לבצק הפוקצ'ה חברים נאמנים גבינת ריקוטה, ארטישוק ירושלמי ועגבניות שרי
יש מי שסבורים שכוסברה היא טעם החיים, ומנגד, יש מי שיתנדב להגיש להם קיסם שיניים בגועל. אנחנו עומדים בצד עם 4 מתכונים
גלידה בשקית או בטעם בייקון, גביעים מפורצלן או מסנדביצ'ים ועוד גאדג'טים לגלידה שמצאנו ברשת. המסננת מצננת את האווירה
לבריאות יום א' יש שיח בזיליקום פראי וגרסה פרטית לגמרי לפסטו, עם קשיו וכוסברה, שמשדרגת את הסנדביץ' ואת החיים
היא רכה ומתקתקה, מבדילה בין הסופ"ש לאמצעו ואין כמוה לניגוב הרטבים של השבת. דורעם גונט מתאמן בקליעה למטרה
בזמן שדנה מלמד נשבתה בקסמי ההנקה, ניר דגן הסתחרר ממטבחי דרום-אמריקה. השבוע הוא בישל לה ארוחה לטינית טעימה עד כאב
הוא נראה כמו שריד מהעידן המוקרם של האייטיז, אבל יש לו טעם מושלם של חופש. דנה מלמד מכינה פסטיצ'יו, מאפה מקרוני ובשר טחון
עם אורז וטונה, קוסקוס וצלפים, במילוי גבינות, עם אורז בר ותאנים או בגרסה חופשית לוולדורף. סלטי סלרי אמריקאי
שרימפס צרובים על מחבת, פטוצ'יני עם צדפות וונגולי וטורטיה עם אנטרקוט קצוץ. בן מחרובסקי מתארח אצל דנה מלמד
נבט חיטה, שומשום שחור, אבקת שקדים, רכז רימונים ופקעות ורדים 'בא טבעי' משדרג את המזווה ונותן טוויסט לאוכל
דנה מלמד יוצאת להסתלבט ברודוס ומשאירה אחריה אבק, וגם מתכון מעולה למאפינס שוקולד עם שזיפים
לא רק חטיף: עם פסטו וצ'ילי, בסלט תפוחי אדמה או עם פתיתים ותרד - שלושה מתכוני אדממה
בריאות יום א' מכינה קינוחי יום הולדת אולטימטיביים לימות הקיץ, מפניני טפיוקה ופירות טריים
בישול בארבע ידיים: יוגב ירוס מ'מל ומישל' מגיע למטבח של דנה מלמד ומראה לה את הצד הקיצי של הניוקי
אם מוותרים על הטיגון, פלאפל הוא ללא ספק האוכל המהיר הבריא בעולם. בא טבעי מכדרר ומשגר לתנור
קרח בצורת לגו, מוח או הטיטניק וגם ארטיקים בטעם מלפפון חמוץ המסננת אוספת ערימה של קרח לכבוד השרב
דנה מלמד לומדת מטעויות וזוכרת לקחת איתה לים אוכל טעים חזה עוף עם תירס ופשטידת פסטה שילדים אוהבים
הבלנדר (ולא המזגן) הוא ידידו הטוב ביותר של האדם בימי הקיץ: מרקים צוננים מעגבניות, יוגורט, סלק, מנגו או מלון. יא אלוהים, איזה חום
גינת אוכל: בשביל מה בריאות יום א' מטפחת גינה לתפארת, אם לא כדי לקטוף ממנה זוקיני, דלעת ונענע שייכנסו לסלט?