הטרנד של החורף?
החמציצים, פעם תוספת שנואה במרק, משתחלים יפה למטבחי מסעדות הגורמה בארץ. ב'ארקדיה' הם כבר מנה קבועה והשף ב'מרתה' מלקט אותם בעצמו ומכין סלט עם ניחוח לימוני
החמציצים, פעם תוספת שנואה במרק, משתחלים יפה למטבחי מסעדות הגורמה בארץ. ב'ארקדיה' הם כבר מנה קבועה והשף ב'מרתה' מלקט אותם בעצמו ומכין סלט עם ניחוח לימוני
במקום להביא עוד פעם צנצנת דבש משעממת, תתארגנו על דבש ביתי בטעמים, למשל עם יין לבן, מרציפן ומשמשים. אם תצרפו סרט יפה ותקשרו איזה פתקית בכלל שיחקתם אותה
הברזילאים חוגגים היום עצמאות וגם ב"סושי סמבה" מצטרפים למסיבה. השף ניצן רז מסביר איך הוא משלב את המטבח הברזליאי העממי בתפריט של מסעדה טרנדית ונותן גם מתכונים
בצק הירקות של "טבעול", המבוסס על 50% ירקות ומופחת שומן וקלוריות, שווה שתתנו לו צ'אנס. השף ירון קסטנבוים לא נבהל מהבטטה והתרד עליו הוא מבוסס והכין גם מאפים מתוקים
מפעל הפרלינים "שוקונוי" הוקם על ידי מוטי ויפה נוי במטרה לספק תעסוקה לבנם הלוקה בפיגור ולאנשים עם צרכים מיוחדים. מי שקונה את השוקולדים עושה מעשה טוב ומרוויח ממתק איכותי
הם לוחצים ואתם נכנעים לפיתה עם שוקולד. אבל אפשר להיות קצת יותר יצירתיים ולשלוח את הזאטוטים לביה"ס עם פנקייק-ריקוטה, לחמניות בטטה ומעדן עגבניות שרי