נקמת המרובעים
אורן גולדפינגר מכין קרקרים ועוגיות טבעוניות בריחות קינמון, שקדים וטחינה שהפכו אצלו לפקל גינה מעולה
אורן גולדפינגר מכין קרקרים ועוגיות טבעוניות בריחות קינמון, שקדים וטחינה שהפכו אצלו לפקל גינה מעולה
במקום ארוחה כבדה - הכינו מרק פושר או חם, רק כדי שלא תהיה לכם צרבת אחריו
הבלוגרית הילה קריב חוזרת מסרט מלאת תיאבון ומכינה ביף בורגיניון כמו ג'וליה צ'יילד
אורן גולדפינגר מכין עוגיה שאפויה פעמיים ולא טובל אותה בתה כדי לא להרגיש בן 70. הביסקוטי הטבעוני הראשון
לרגל השקת פס הסלטים של רפי כהן, לקחנו לטעימה עיוורת 5 סלטים מקופסה ובדקנו מה באמת הטעם שלנו כשמדובר במשחות תעשייתיות
עוגות קרם, טארטלטים ואפילו עקיצה של דבורה. כל הקינוחים והעוגות שלא יכולות לזכות בתואר - משעממות
כדי להתחנף לחמותך, ללקק לאישתך, ואפילו כדי לפנק את עצמך. כמה אופציות למארזי מתנה ברוח החג
בחושות, עם פירורים או בצורת טארט. העיקר שבראש השנה יהיו בהם המון תפוחים, ולפעמים קצת דבש
עם קצת חמוציות, קקאו מלמעלה, עם תחליף מייפל או סטנדרטיות כמו בבית. העוגות הבחושות שתוכלו לקנות
קחו הכל באיזי - שימו על פתיליה. אסף גרניט ממסעדת מחניודה מכין ארוחה בניחוח ירושלמי בדיוק לאנשים שלוקחים את הזמן
דיוויד לוי ממסעדת אוונגרד, נותן אופציה למי שנזכר לבשל בערב החג ברגע האחרון ולא בא לו להשקיע יותר משעה
יש משפחות שאוהבות את האוכל שלהן ביתי ומנחם. אבי ביטון ממסעדת אדורה יודע איך לחזור לחיק המשפחה
גם אם מדובר בארוחת חג, הם לא מוותרים על הפיינשמייקריות. השף אסף דוקטור מקרפצ'יו בר מראה איפה לא לחפף
שכחו מהחזרת. הפעם יריב מללי ממסעדת בית תאילנדי עושה לכם את זה עד שיצא קיטור
שעועית ועדשים הם אינם חבריו הטובים ביותר של קדירת החורף אלא של הסלט. אורן גולדפינגר לא כבד
אלי גרוסמן, האיש שהביא לארץ את הבשורה היפנית פותח את מסעדת יאמאטויה בהוד השרון, הרחק מהביצה התל אביבית
הוא טבעוני, אקולוגי ויתן לכם כל שבוע מתכון או מנה בלי ביצים, חלב וחס וחלילה שנאמר בשר. אורן גולדפינגר שובר מוסכמות
דנה מלמד נפרדת מאהבתה הגדולה - הפסטה - וחוגגת עם האלים במנת טורטליני עם פיסטוק וריקוטה