איך לאפות? ספנקופיטה יוונית
אין דבר יותר מספק מאשר מאפה יווני פריך במילוי גבינות ותרד. אורלי פלאי- ברונשטיין מכינה ספנקופיטה עם שוס שהופך את אפייתו לספונטנית במיוחד
אין דבר יותר מספק מאשר מאפה יווני פריך במילוי גבינות ותרד. אורלי פלאי- ברונשטיין מכינה ספנקופיטה עם שוס שהופך את אפייתו לספונטנית במיוחד
ארז קומרובסקי לוקח 5 מוצרים שיש לכל אחד בבית ומתקתק מהם לחמניות סקונס מהירות ואווריריות עם עשבים וגבינה. כעת נותר להוסיף חמאה וריבה, למזוג תה ולדמיין שאתם בלונדון
עוגת פרווה נאה ופשוטה להכנה שסוחטת את המיטב מהתפוזים העסיסיים של שיא החורף. אורלי פלאי מכינה עוגה בחושה בניחוח וניל, מצופה בזיגוג נהדר של מייפל ושקדים
תקופת הילדות של מאיה דרין מלאה בזיכרונות נוסטלגיים של ביצה מטוגנת שמסתתרת בתוך בצק. מתכון מהיר וטעים שילדים אוהבים, עם טוויסט
במקום להכניס לחם לקציצות אורלי פלאי משלבת אותן עם קוסקוס, שמעניק להן אווריריות ונימוחות ומבשלת אותן ברוטב מהמטבח המרוקאי של עלי מנגולד, סלרי וגרגרי חומוס נימוכים
שלג, גשם או רוח לא יכולים על קערת קארי מהבילה. מאיה דרין מבשלת לכם סיר אורז ולצדו רוטב חלב קוקוס, דגים וירקות בניחוח אקזוטי