מתכון מוס פירות אקזוטיים
מיקי שמו חושב שהוא בחוף אקזוטי ומכין מוס עם פירות ונשיקות מרנג קטנטנות בכלים אישיים
מיקי שמו חושב שהוא בחוף אקזוטי ומכין מוס עם פירות ונשיקות מרנג קטנטנות בכלים אישיים
עומר מילר נוטש לרגע את העוף הגדול ומכין עופיון ממולא אורז מלא, לימון כבוש וחומוס
לחלקנו הבמיה היא אויב, אבל כשהיא קפואה אפשר להתמודד איתה. אורלי פלאי-ברונשטיין מתזמנת מתכון לקציצות עוף ובמיה
הפרסים מניחים מגבת, האיטלקים מפנקים בציר והבריאים דואגים לזמן בישול ארוך. טיפים והסברים לשלושה סוגי אורז
בטור חדש מלמד אתכם הקונדיטור מיקי שמו איך להכין עוגות ומאפים בלי להסתבך. מתחילים בעוגיות לינזר עם טריק
בלי לפחד מאידרות, ראשים ודג עשוי למחצה, השף עומר מילר מכין ברבוניות צלויות על סלט שעועית לבנה
בטורה החדש מבשלת אורלי פלאי-ברונשטיין אוכל ביתי ומתזמנת כל שלב כדי שלא תבלו במטבח כל היום
עם לאפה ביתית או קנויה, השף עומר מילר מכין קציצות טלה על לאפה, עם גרגרי חומס רכים
בטורה החדש, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין אוכל ביתי מתוזמן. כאן לא תצטרכו לרוץ לחנויות מתמחות ותדעו בדיוק כמה זמן יקח לתבשיל שלכם להיות מוכן