ארוחה משפחתית: מתכון למרק ארטישוק ירושלמי
הקור הסתווי כבר כאן וזה זמן מצוין לפתוח את עונת המרקים עם מתכון למרק ארטישוק ירושלמי קטיפתי של אורלי פלאי-ברונשטיין
הקור הסתווי כבר כאן וזה זמן מצוין לפתוח את עונת המרקים עם מתכון למרק ארטישוק ירושלמי קטיפתי של אורלי פלאי-ברונשטיין
זוהרה בן חמו מכניסה אותנו אליה הביתה ומכינה מנות עיקריות מסורתיות מהעדה המרוקאיות כמו קוסקוס וצלי בקר
תחילת החורף מסמנת את בואן של הקדירות והתבשילים הארוכים. דיויד פרנקל מכין מתכון לאוסובוקו טלה עם גריסי פנינה
חזרה לשגרה מעולם לא נראתה טעימה יותר. אורלי פלאי ברונשטיין משדכת ירקות בתנור לבורגול בתור ארוחת ערב מתוקתקת
זוהרה בן חמו מכניסה אותנו אליה הביתה ומכינה מנות ראשונות מסורתיות כמו דגים מרוקאים ולחם פרנה
המרוקאים יכולים לחכות ולתת מקום לאיטלקים. דיויד פרנקל מכין קוסקוס סיציליאני עם ברבוניות טריות
אחרי שנרגעתם מהתפוחים, אפשר לפנות מקום לאגסים. אורלי פלאי-ברונשטיין מבשלת אותם ביין ומשדכת לכדי סלט נפלא
זוהרה בן חמו חונכת את חודש הבישול המרוקאי בארבעה סלטים מרוקאיים מסורתיים בטעם של בית. מומלץ להכין מראש חלה לניגוב הרוטב
קטנות-קטנות וחוצפניות. פחזניות המוכרות מתמלאות בקרם גורגונזולה בעזרתו של השף דיויד פרנקל
כדי שלא תחשבו שטירמיסו הוא הקינוח האיטלקי היחיד שקיים, מכין השף דיויד פרנקל קנולי במילוי ריקוטה ושבבי שוקולד
בארוחה המפסקת מומלץ לאכול גם משהו מתוק וקטן אך מלא כל טוב. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה עוגת גזר עם קמח מלא ואגוזים בשעה