ארוחה משפחתית: החיים בקוקי
הארטישוק הירושלמי משתדך לעוף, והוא בתמורה מרעיף עליו טעמים. אורלי פלאי- ברונשטיין מכניסה את הכוכב הירושלמי אליכם למטבח
הארטישוק הירושלמי משתדך לעוף, והוא בתמורה מרעיף עליו טעמים. אורלי פלאי- ברונשטיין מכניסה את הכוכב הירושלמי אליכם למטבח
בקלילות וללא כל מאמץ מיותר תוכלו גם להכין עוגיות פשוטות מבצק עלים הקונדיטורים גלית והנס ברטלה מקונדיטוריה גאיה נותנים 3 מתכונים זריזים
לא עוד מנת ריזוטו כבדה ומעייפת אלא אחת מרעננת ובריאה - השף יוסי שטרית מכין ריזוטו חיטה עם תרד וריקוטה
לא סתם כרובית מוקרמת אלא כזו מושקעת שמתבשלת בציר ירקות. אורלי פלאי-ברונשטיין מתקתקת כרובית קצת אחרת
מאפים מבצק עלים הם פתרון מושלם וקל למי שרוצה עוגות מהירות ומרשימות. אורן דגן-כפיר נותן שלושה מתכונים לעוגות על בסיס הבצק בעל אלף העלים
לארוחת ערב באמצע השבוע או כמנה חגיגית כשרה לשישי - השף יוסי שטרית מכין שוקי עוף בקארי עם קינואה
מדור ארוחה משפחתית מגיש בכל יום שישי מעדנים מהמטבח הטורקי. סלטים, מאזטים, קבב וחצילים
שקשוקה היא לא רק עגבניות וטעם חריף. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה שקשוקה בניחוח אניס שתשדרג את ארוחת הערב
כדי להכין בצק עלים אמיתי ומלא חמאה, לא צריך להיות קונדיטורים אלא רק אנשים עם סבלנות. הקונדיטור אורן דגן-כפיר מדגים צעד אחר צעד איך מכינים את הבצק בעל אלף העלים
לרגל תחילתו של הסתיו, מכין השף יוסי שטרית תבשיל בצלים ממולאים בשר ואורז שאולי נראה מסובך להכין אבל שווה כל ביס
השף יוסי שטרית מכין נשנוש מהיר ואקסקלוסיבי בניחוח ים תיכוני - ברוסקטות עם ממרח שעועית לבנה, סלמון מעושן ועגבניות
שחיתות היא לא מילה גסה - במאפיית שוגר דדי מכינים חטאים קטנים בדמות עוגיות שוקולד מפתות שיפצו על סיום החגים
מלאות אנרגיה ומשמשות על תקן המעמול המהיר התורן - אורלי פלאי-ברונשטיין מתקתקת עוגיות ממולאות תמרים בפחות מחצי שעה
רוצים להכין פיצה על בסיס קבוע אצלכם בבית אבל אין לכם חשק להתפיח בכל פעם בצק? אורלי פלאי-ברונשטיין נותנת פטנט לקיצור תהליכים