אפיה סתווית: כדורי שמרים שוקולד-קרמל
במזג אוויר סגרירי אין כמו מאפה שמרים לוהט לסוף שבוע שימלא את הבית בניחוחות. נעמה נויהאוז מטמינה שוקולד בכדורי שמרים תפוחים, ומצפה אותם בקרמל
במזג אוויר סגרירי אין כמו מאפה שמרים לוהט לסוף שבוע שימלא את הבית בניחוחות. נעמה נויהאוז מטמינה שוקולד בכדורי שמרים תפוחים, ומצפה אותם בקרמל
כשהגשם לא מפסיק לרדת סיר מרק סמיך הוא בגדר חובה. ישראל שחר, שף מסעדת ראצ'ה הירושלמית, מגיש מתכון למרק המנצח של המטבח הגרוזיני, עם שעועית אדומה והרבה ירוקים
קחו עוגת גבינה הכי פשוטה שיש ותחביאו אותה בתוך תפוח. התוצאה - לא פחות ממלבבת. נעמה נויהאוז אופה מעדן סתווי מקסים לאירוח שמשלב בין שתי אהבות גדולות
מסבחה בדרך כלל עושים מגרגרי חומוס, אבל במסעדת "זכאים" הטבעונית בתל אביב של שף הראל זכאים מכינים אותה מפול מצרי ושעועית לימה ועם הרבה חריף
הריזוטו הטעים הזה הוא הוכחה לכך שתמיד אפשר להכין אוכל טוב, בכל מצב. אורלי פלאי מלמדת להכין מנה שאפשר להכין גם בתנור המיקרוגל שבעבודה
לסופשבוע מלא בחום ומשפחתיות, אופה נעמה נויהאוז מאפה פריך ושחום שכולו אושר - פשטידת פסטה, פנקו וגבינות שתתחסל במהירות
תחילת הסתיו מעוררת בנעמה נויהאוז את הרוח היצירתית ומולידה מתכון לעוגת גזר וערמונים סתווית שמבצבצת מתוך דלעת ערמונים חמאתית. אם אתם לא הרפתקנים במיוחד - מעבירים את העוגה האוורירית בית לתבנית אינגליש קייק
אף אחד לא יצליח להשאר אדיש בפני העוגה הזאת של מאפיית "לחמים" בתל אביב שמשלבת מכל טוב: בצק שמרים עדין, מרציפן ותפוחים
צלחת של תאנים ממולאות בסלט בורגול ועשבי תיבול יכולה להחליף זר פרחים. אורלי פלאי מתקתקת מנה נפלאה לאירוח שמצדיעה לחומרי גלם כחול לבן
תוך כדי הכנת הבראוניז הבינה נעמה נויהאוז שלמרות ההדחקה, גם היא מכורה לשוקולד. מתכון אוורירי בציפוי שוקולד מבריק ופיסטוקים שיככב על שולחן החג