הסהר העולה
השף עומר מילר לא נכנע לסופגניות, אבל כן לטיגונים ומכין בצק מטוגן וממולא בקרם שקדים ואגוזים עם קינמון וסוכר
השף עומר מילר לא נכנע לסופגניות, אבל כן לטיגונים ומכין בצק מטוגן וממולא בקרם שקדים ואגוזים עם קינמון וסוכר
אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה לביבות אפויות בתנור או מטוגנות במעט שמן שאפשר לשחק איתן בטעמים ובצבעים
מינימום חומרים, ומקסימום טעם. מיקי שמו מכין מוס חלבה שוקולד בלי להקציף חלבונים ומינימום זמן ומאמץ
השף עומר מילר חושב שהוא יווני אבל מרגיש כמו ישראלי ומכין סופלקי טלה עם חומוס ופלפל צ'ומה
אחרי שנגמלה ממנו, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין מתכון בורגול במיץ עגבניות ב-16 דקות שתמיד טוב לחזור אליו
היא אמנם נראית פשוטה אבל בתוכה מסתתר שוקולד חלב ומעליה שטרוייזל פריך. מיקי שמו מכין עוגה בחושה לשבת
השף עומר מילר מת על ממולאים, והפעם הוא מרוקן קישואים וממלא אותם בבורגול וקינואה שמכינים בצ'יק צ'ק בתנור
כשהיא מאוהבת בגבינת רוקפור, אורלי פלאי-ברונשטיין מוסיפה אותה גם לתבשיל קארי ודלעת כדי להוסיף חריפות על חריפות
הקונדיטור מיקי שמו מפנק לנו את השבת ומכין עוגיות טחינה כדוריות כל כך פשוטות, שאפשר לגלגל גם עם הילדים
כשהמחבת תוססת, מלאה עופות וירקות, זה הזמן לארח עם פאייה ספרדית וריחנית של השף עומר מילר
החלבון האהוב על אורלי פלאי-ברונשטיין מגיע בצורת פריטטה. 13 דקות וגם לכם יש ארוחה שלמה שרק נראית כמו חביתה
כמו מכונה משומנת, השף עומר מילר מבשל, סוחט וקוצץ כרישה והופך אותה לקציצות מטוגנות עם בורגול
מכינה מראש גרגרים מבושלים ומוציאה בעת הצורך. אורלי פלאי-ברונשטיין חולקת את הסוד לתבשיל חומוס, אורז ומנגולד ב-40 דקות