ארוחה משפחתית: תבשיל שעועית עם קציצות בשר ברוטב עגבניות
בימים הקרים כשיש חשק לתבשיל שעועית ארוך, נסו לשדך אותו לבשר זמין. דיויד פרנקל מכין קציצות בשר ברוטב שעועית ומנגולד
בימים הקרים כשיש חשק לתבשיל שעועית ארוך, נסו לשדך אותו לבשר זמין. דיויד פרנקל מכין קציצות בשר ברוטב שעועית ומנגולד
כשאתם רוצים להכין ארוחת ערב ריחנית ללא מאמץ, לכו על עוף צלוי. אורלי פלאי-ברונשטיין צולה עוף מושלם בשעה
הממולאים היוונים הם שם דבר. חנה אייזיק נותנת מתכונים לממולאים קלאסיים של קישואים ופלפלים וממולאי עלי גפן עסיסיים
החורף מגיע ואיתו המרקים. השף דיויד פרנקל מכין מרק עדשים משודרג עם יין לבן וחזה אווז מעושן
לאלו מכם המאוכזבים שלא קיבלו תפוח אדמה של חמין, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין קדרת תפוחי אדמה שחומים עם פרגיות
האוכל היווני הוא לא רק ממולאים או מוסקה. הכירו את האוכל היווני האמיתי שכולל קציצות עם כרישה או עם בקר וחצילים
כשהחורף עומד להגיח, ממש מעבר לפינה, כדאי שתצטיידו במרק ביתי ומחמם. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה מרק עדשים בחצי שעה
אל תחשבו שמנות ראשונות יווניות נגמרות בצזיקי - הכירו מתכוני סלטים יווניים אמיתיים: סלט פיז'ון, אג'דה ופנג'ה
טריק קטן של טיגון החיטה הופך מתכון לטרטר אינטיאס עם פירות טריים לתענוג אמיתי. דיויד פרנקל מראה על מה כל המהומה
בימים שבהם אין כבר רעיון מה להכין לארוחת צהריים, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה קלאסיקה של בית: מתכון לקציצות ברוטב עגבניות ושעועית בפחות משעה
זוהרה בן חמו מכניסה אותנו אליה הביתה ומכינה קינוחים מסורתיים מהעדה המרוקאית כמו ספינג' ומופלטה
השף דיויד פרנקל מעמיד סיר של פרגיות במרינדה של צ'ילי אדום על מצע של בורגול דק ועשבי תיבול - מנה לא מסובכת שעושה את העבודה