Fritura: בצקים איטלקיים מטוגנים
מסתבר שקלצונה, ניוקי ופיצה מסתדרים לא רע גם בתוך שמן רותח - השף מנה שטרום נותן מתכונים לבצקים איטלקיים מטוגנים ומושחתים במיוחד
מסתבר שקלצונה, ניוקי ופיצה מסתדרים לא רע גם בתוך שמן רותח - השף מנה שטרום נותן מתכונים לבצקים איטלקיים מטוגנים ומושחתים במיוחד
למי שלא מפסיק לחלום על סיר מהביל שמתבשל כל הלילה בתנור וממלא את הבית בריחות - מכין יוסי שטרית חמין עם עוף, תירס ופטנט שמכניס קצת חריפות לכל העסק
כל כך הרבה דברים אפשר לעשות עם סלק אפוי. אורלי פלאי-ברונשטיין מכניסה לתנור סלק בנייר כסף וכעבור שעה מכינה סלטים סמוקים בקלי קלות
הדור הבא של הפיצה - השף מנה שטרום מקפה קמפנלו בת"א מכין קלצונה מבצק פיצה מקופל בשלל מילויים
בשר, פול וארטישוק ירושלמי מנפקים עוד סיבה טובה לא לצאת מהבית - קדרה חורפית לימים קרירים
מי אמר שברד-פודינג חייב לתפקד כקינוח? אורלי פלאי-ברונשטיין מגישה: ברד-פודינג עם קישואים ובצל ירוק, מושלם לארוחת ערב
החלק הכי כייפי בהכנת פוקצ'ות הוא דווקא התוספות. השף מנה שטרום מקפה קמפנלו מלמד איך מכינים את הבצק ומציע אופציות למה שתוכלו לפזר מעליו
בלי יותר מדי מצרכים ודרך הכנה פשוטה למדי, מכין השף יוסי שטרית מרק אפונה ונענע יבשה
הדלעת נמצאת עכשיו בכל מקום - כתומה וקורצת. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה ממנה פילאף אורז מלא עם מנגולד בפחות משעה
בזריזות או עם השקעה מרובה - השף מנה שטרום מקפה קמפנלו מכין פיצה נפוליטנית בכמה ורסיות
לרגל סוף השבוע הסוער שבפתח מכין השף יוסי שטרית מרק ירקות עשיר ובריא עם המון שורשים וגריסי פנינה
דיאטטי, פריך, טעים ומרענן. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה סלט שורשים חמצמצים עם קולרבי וגזר ברבע שעה
לא רק עוגות ומתוקים אלא גם מאפים שמנמנים מלאי גבינות וטעמים. בני סיידא נותן שלושה מתכונים קלים ופשוטים להכנה