ארוחה משפחתית: מנות עיקריות מהמטבח החלב?י
מדור ארוחה משפחתית שמח לחזור לשורשיו החלב?ים ומארגן ארוחה חלב?ית אמיתית. ריטה דאיה שעלתה לארץ לפני 24 שנה בונה את תפריט המנות העיקריות
מדור ארוחה משפחתית שמח לחזור לשורשיו החלב?ים ומארגן ארוחה חלב?ית אמיתית. ריטה דאיה שעלתה לארץ לפני 24 שנה בונה את תפריט המנות העיקריות
הן רק נראות פשוטות, אבל הריח הממכר והטעם יכולים להפוך את העוגיות האלו ללהיט היסטרי. ארז קומרובסקי מלמד אתכם לאפות עוגיות לוז
אורלי פלאי-ברונשטיין מאסה בטיגונים ולכן לכבוד נר שביעי היא מכינה עוגת תפוזים ושמן זית בשעה בלבד
סופגניות הבומבולוני הן איטלקיות, קטנטנות ולוהטות. דיויד פרנקל ממלא אותן בקרם פטיסייר ומגיש בחנוכה
בחנוכה הקרוב לא תאכלו עוד לביבות קלאסיות, אלא כאלו מפירה. אורלי פלאי-ברונשטיין מועכת ומטגנת לביבות משודרגות בחצי שעה
מדור ארוחה משפחתית שמח לחזור לשורשיו החלב?ים ומארגן ארוחה חלב?ית אמיתית. ריטה דאיה שעלתה לארץ לפני 24 שנה בונה את תפריט הכופתאות
אורלי פלאי-ברונשטיין חוברת להדרים המקומיים והכתומים ומשדכת אותם לחזה עוף. רומן של 25 דקות בין השניים מניב תבשיל תפוזים חורפי עם עוף צלוי ושומר
מדור ארוחה משפחתית שמח לחזור לשורשיו בדמשק ומשיק את חודש האוכל החלבי. ריטה דאיה שעלתה לארץ לפני 24 שנה בונה את תפריט המנות הראשונות
במדור חדש מלמד אתכם מדי שבוע האופה ארז קומרובסקי, איך להכין לחם ביתי באיכות של מאפיה. השבוע - לחם שיפון
בלי שום מילה על קדירות, מכניסה אורלי פלאי-ברונשטיין ירקות שורש לתנור ומוציאה אותם תוך שעה כשהם מזוגגים ומושלמים
בסוף כל ארוחה יוונית טובה של ממולאים וסלטים, שווה להתעכב על הקינוחים. נכנסו לביתה של חנה אייזיק כדי להכין סטולאץ' וטופישטי