ארוחה משפחתית: הקינוח האחרון של השנה
אורלי פלאי-ברונשטיין סוגרת את השנה עם טעם מתוק בפה, ומכינה קינוח מפתה ויוקרתי של תותים בשוקולד ב-45 דקות עבודה
אורלי פלאי-ברונשטיין סוגרת את השנה עם טעם מתוק בפה, ומכינה קינוח מפתה ויוקרתי של תותים בשוקולד ב-45 דקות עבודה
אחרי שגילה את הסודות הקטנים לאפיית לחמי בריאות, חושף הקונדיטור אסף לוי, מאסף ארטיזן בייקרי, מתכונים לסוגי לחם ונים שונים מרחבי העולם
לכבוד ערב השנה האזרחית החדשה ומסיבות הסילבסטר מכין יוסי שטרית כדורי שוקולד לבן, שירוממו את מצב הרוח. ההכנה, אגב, מסתכמת ב-5 מרכיבים פשוטים
חלק שלישי בסדנת האפייה של הקונדיטור אסף לוי, מ"אסף ארטיזן בייקרי" בתל אביב. והשבוע: שני מתכונים נוספים ללחם בריאות - עם סובין ועם קמח שיפון
למה שלא תנצלו את עשבי התיבול מהגינה לאפייה? ארז קומרובסקי מכין לחם רוזמרין שחום וריחני, על פי מתכון פשוט במיוחד
הקונדיטור אסף לוי, מ"אסף ארטיזן בייקרי" בתל אביב, מלמד גם השבוע איך אופים סוגים שונים של לחם בריא וטעים. שיעור למקצוענים
לכבוד הימים הקרים של דצמבר וחג הטיגונים, מכין השף יוסי שטרית קרוקטים של קטניות וגבינה, שיחממו לכם את הבטן
אין ניחוח שמצליח להתחרות בריחו של לחם טרי, שהגיח הרגע מהתנור. הקונדיטור אסף לוי, מ"אסף ארטיזן בייקרי" בתל אביב, מגיש מדריך אפייה למתקדמים
לרגל חג החנוכה רווי השמן מנסה השף יוסי שטרית להפחית את רגשות האשם, ומכין סופגניות יוגורט קטנות עם טעם ענק