ארוחה חורפית במחבת: פאייה עוף וסלמון
הקור בחוץ מוציא את החשק לצאת מהבית ופותח את החשק לארוחה ביתית מזינה. אורלי פלאי מדגימה איך מבשלים בשניים פאייה מהירה עם אורז, עוף, סלמון ושפע תבלינים
הקור בחוץ מוציא את החשק לצאת מהבית ופותח את החשק לארוחה ביתית מזינה. אורלי פלאי מדגימה איך מבשלים בשניים פאייה מהירה עם אורז, עוף, סלמון ושפע תבלינים
תוספת של פלפלים קלויים ושמן זית לחומוס, נותנת לו טאץ' איטלקי מעושן. בזמן שהגרגרים מתבשלים, מתפיחים בצק ועד שממרח החומוס מוכן, כבר יוצאות מהתנור שתי פוקאצ'ות חמות ורכות לניגוב המושלם
אין צורך לצאת מהבית ולהצפין עד החרמון כדי ליהנות מקצת פתיתים צחורים ורכים, רות אופק מכינה עוגיות וניל מושלגות ומגלה כי הסוד למראה המושלג נמצא בגלגול
הפתרון הזריז והמפנק לימים קרים וגשומים הוא תמיד פסטה בולונז. את הרוטב מכינים עם שלל ירקות שורש ושדרוג בשרי, רק אל תשכחו שבבולונז מושלם הרוטב מחכה לפסטה ולא להיפך!
אורלי פלאי החליפה את המתוק במלוח ומכינה עוגיות בסגנון עבאדי מ-5 מרכיבים בסיסיים, שכמו המקור - קשה להפסיק לנשנש
רות אופק ממלא את הבית בניחוחות של לחם טרי עם ארומה של בטטות צלויות ורוזמרין שיגרום לכל בני המשפחה להתנחל במטבח
ארוחה מקסיקנית היא דרך נפלאה לחגיגה ביתית. מכינים צ'ילי קון קרנה, פריחולס , אורז מבושם וגוואקמולי ומניחים על השולחן לצד ערימת טורטיות חמימה. כל אחד מגלגל לעצמו את הטורטיה שלו ומי שרוצה להשקיע עוד טיפה יכול גם להוסיף סלט עגבניות חריף וקערית עם שמנת חמוצה
בלי סלסלות אידוי והסתבכויות מיותרות, כיסוני הגיוזה אסיאתיים הרבה יותר קלים להכנה ממה שחושבים. ואם אתם מתעצלים אפשר לקנות את הבצק ורק למלא בעוף וירקות
מילדות זו העוגה של החגיגות, מהעוגות של פעם עם סוכריות צבעוניות ועד לעוגות המושקעות, רבות השכבות והמרקמים. רות אופק מכינה עוגת שוקולד פאדג'ית ומלמדת כיצד להכין זילוף פשוט ומהפנט