מרק יוגורט ואורז עשיר
מרק יוגורט חם של העדה הכורדית, עם המון עשבי תיבול, שמתאים מאוד לחג השבועות. המתכון הזוכה של כוכבה לוי מבאר שבע
מרק יוגורט חם של העדה הכורדית, עם המון עשבי תיבול, שמתאים מאוד לחג השבועות. המתכון הזוכה של כוכבה לוי מבאר שבע
כדי לעבור את היום מדמיינת דנה מלמד שהחיים הם אפטר פארטי מתמשך ועפה על כנפיים שחומות עם המון עשבי תיבול ושום, על ערימת אורז בסמטי ריחני
עגבניות, מוצרלה, בזיליקום ו...דגנים. אבי ביטון משדרג את סלט הקפרזה האיטלקי לארוחה צמחונית מלאה
יש הרבה דרכים להכין עוף ותפוחי אדמה, אבל סופריטו ספניולי בן 23 דורות כמו זה של דרור פינטו יש רק אחד. מבשלים בבית
עם כרעי עוף, עגבניות והמון כוסברה. המתכון הזוכה של רחל גיגי מבאר שבע
דנה מלמד מביטה השמיימה ומתרגשת מזיקוקי דינור, וגם משיפוד אפרסקים, בננה ואננס בקוקוס
מה קורה כשמוסיפים לסלט ערבי אורז מלא וגבינת פטה? נכון, הוא נהיה ישראלי. אבי ביטון מערבב
תבשיל פירות יבשים שהולך נהדר עם אורז וקוסקוס או כרוטב לעוף. המתכון הזוכה של חביבה סבג מראש פינה
'בא טבעי' לא מתפשר על טיט בקופסאות מהמכולת ולומד להכין חומוס כהלכתו משני חומוסולוגים גדולים בתורת הניגוב
סיר אורז משועמם שנזנח במקרר מקבל חיים חדשים והופך לקציצות אורז עם קונפי עגבניות שרי צהובות ויוגורט כבשים
דני סגרה הגיע לגבעתיים ממילאנו בעקבות האהבה. אנחנו התאהבנו בניוקי שלו, אז הוא הראה לנו איך מכינים אותו כמו בבית
ההמבורגרים האלה מצטיינים בחלבון והם עשירים במגוון רחב של ויטמינים, מינרלים, אומגה 3 וסיבים תזונתיים
סלט זריז של קינואה ובורגול עם דבלים וגבינה כחולה, שיכול לתפקד כמנה ראשונה אלגנטית או כתוספת מושקעת
תבשיל הודי של עדת בני ישראל: קאנגי עוף ברוטב פיקנטי. המתכון הזוכה של עומר סנקר ממעלה אדומים
יוסי מנגולי מכניס אותנו למטבח שלו בבית דגן כדי להשוויץ בספציאליטה שלו - אורז פרסי בזעפרן וחורש כורמה סאבזי
שתי נשים, קומץ זיכרונות ובוחטה של עלי גפן. הילה קריב והשכנה מכינות עלי גפן ארמניים במילוי בורגול וכבש
הלומת נוסטלגיה, זכרונות וגם קצת יין פטישים חגיגי, שולקת דנה מלמד אגסים ביין, וממלאת אותם גנאש שוקולד לבן
היא נראית כמו קרפ או לאפה, אבל עשויה בכלל מעדשים, ואפשר למלא אותה בכל טוב. אורן גולדפינגר מגלה את הדוסה ההודית