ארוחה משפחתית: חציל פרובנסל
מזג האוויר מאפשר סופסוף ישיבה על המרפסת, עם כוס קאווה ונשנוש נחמד. והפעם: אורלי פלאי-ברונשטיין מלמדת איך חציל במילוי פרמזן, פירורי לחם, פטרוזיליה ושום
מזג האוויר מאפשר סופסוף ישיבה על המרפסת, עם כוס קאווה ונשנוש נחמד. והפעם: אורלי פלאי-ברונשטיין מלמדת איך חציל במילוי פרמזן, פירורי לחם, פטרוזיליה ושום
בתפריט הבוקר של האמריקאים תמצאו תמיד מיני מאפים מפתים וטעימים. האופים של קונדיטוריה NOLA בתל אביב העניקו לנו מתכונים לביסקיט חמאתי ועדין, ולמאפינס מייפל ואגוזי מלך
השילוש הקדוש של הפאייה הוא אורז, זעפרן ושמן זית. אביבית פריאל מוסיפה לה גם פרגיות וירקות ירוקים, ויחד יוצרת תבשיל מנחם וקל להכנה
למה שלא נשלב פתיתים עם חצילים, קישואים, פלפל ובצל סגול, וניצור רטטוי צבעוני ומשודרג? אורלי פלאי-ברונשטיין עושה כבוד לירקות הכי מוצלחים באגן הים התיכון
לידיעת מפעילי התנורים - האופות של קונדיטוריית Red Velvet בתל אביב מעניקות 3 מתכונים ניו יורקיים מובהקים: מאפינס קינמון וקפה, בלונדי עם פופקורן מקורמל, ועוגת חמאה-פטל
רגע אחרי המנגלים של יום העצמאות נותנת אביבית פריאל-אביחי כבוד דווקא לירקות העונה ומכינה מרק ירקות לקט בניחוח איטלקי, עשיר ופשוט להכנה
האמריקאים אחראים ללא מעט מתוקים ממכרים שמייצגים את הביטוי שחיתות היא לא מילה גסה. מאפיית נולה בתל אביב חושפת מתכונים לעוגיות אמריקאיות קלאסיות וקאפקייקס שוקולדי
זיתים, עגבניות מיובשות ולימונים כבושים, אלה רק חלק מהמרכיבים של סלט הבורגול והקינואה של אביבית פריאל - אביחי. מנה ים תיכונית ובריאה שמתלבשת בול גם על יום העצמאות
האביב הקצר מזכיר לאורלי פלאי-ברונשטיין, שאם לא נזדרז, הניחוח והטעם הרענן של השום הירוק ייעלמו מהר. קבלו מתכון לפסטה קלילה במינימום מאמץ
נשארו לכם במזווה קמחים כשרים לפסח? השף שי דובלרו, ממסעדת פיאצה בתל אביב, מכין עוגת מלאי מקמח תירס וכיסוני סמוסה מקמח חומוס
אחרי המאכלים המכבידים של החג יש חשק למנות קלילות ומרעננות. אביבית פריאל אביחי ממסעדת אוזריה מכינה ניוקי פטנט ומחליפה את תפוחי האדמה באורז שמוסיף אווריריות מענגת
לא תשקיעו קצת יותר בארוחת הבוקר האחרונה של החג? אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה גרסה כשרה וקלה להכנה לקרפ. ואם במוצאי החג תחליפו לקמח רגיל, תקבלו קרפ מופלטה