מדריך אפייה: בצקים מושלמים לקיש
כולנו יודעים להכין קיש, אבל כדי שיצא בצק מושלם למאפה הפופולרי מלמד אתכם הקונדיטור אורן בקר את כל התורה
כולנו יודעים להכין קיש, אבל כדי שיצא בצק מושלם למאפה הפופולרי מלמד אתכם הקונדיטור אורן בקר את כל התורה
לרגל סיום שנת הלימודים, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין פיצה ב-43 דקות שלא זקוקה להתפחה ושגם ילדים יכולים לעזור בהכנתה
צמד האחיות אילנה שאמלי וטובה שרמן מכניסות אתכם לביתן העיראקי ומלמדות איך מכינים קובה בורגול וסמבוסק
תומר כבירי ראש המגמה לפטיסרי, "בישולים", חושף את הסודות מאחורי קציפת המרנג הקסומה
דליה בסון, שמכניסה אתכם אל ביתה העיראקי לא עוצרת בקובה המוכר ומלמדת איך מכינים קובה פטטה ואורז אדום
איך להכין עוגת שמרים במילוי שוקולד שלב אחרי שלב, כולל טיפים ומתכון קל שתמיד מצליח
הוא סגול, לימוני ומרענן ויהפוך כל ארוחה למצננת ונעימה בימי הקיץ. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה מרק טרטור צונן בפחות מעשר דקות
דליה בסון, שמכניסה אתכם אל ביתה העיראקי לא פוסחת על המאכל המוכר ביותר של העדה: קובה סלק, וגם נותנת מתכון לקציצות של שבת
אם אתם מחפשים ארוחת צהריים קלילה שאפשר לקחת לעבודה, אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה סלט עדשים כתומות ב-10 דקות
לפתיחתו של החודש העיראקי, מלמדת אתכם דליה בסון איך מכינים סלונה - תבשיל הדגים האדמדם והמקסים של העדה