הילדים בחופש: עוגיות גרנולה מהירות עם שוקולד
החופש שהתחיל דורש לצייד את הבית בהתאם. נעמה נויהאוז מפנקת בעוגיות מלאות אנרגיה מגרנולה מוכנה ושוקלד, שהילדים ישמחו להכין ועוד יותר לאכול. ויש גם גרסה טבעונית
החופש שהתחיל דורש לצייד את הבית בהתאם. נעמה נויהאוז מפנקת בעוגיות מלאות אנרגיה מגרנולה מוכנה ושוקלד, שהילדים ישמחו להכין ועוד יותר לאכול. ויש גם גרסה טבעונית
הקטניה הקטנה והכי ממזרה שיש לנו במטבח היא הבסיס לאינספור מנות ומשתלבת נהדר כמעט בכל סלט, תבשיל או מרק. יש לנו כמה עובדות שכדאי שתדעו עליה
אנחנו מכירים את גרגרי החומוס כמעט בכל צורה, אבל האם יצא לכם לאכול אותם צלויים? אורלי פלאי צולה אותם על מחבת פסים עם בצל, עגבניה ופלפל צ'יפוטלה מקסיקני למנה עשירה ונפלאה שלא צריך חוץ ממנה כלום
עונת היורו בעיצומה, הימים הארוכים מזמינים לאירוח נעים של חברים ובני משפחה ונעמה נויהואוז נרתמת לאפות לכם את הנשנוש המושלם לצד הבירה- מאפים קטנים בסגנון פחזניות עם עוקצנות של פתיתי צ'ילי ופרמזן. תענוג אמיתי שגם אפשר לארוז ולקחת לים
סלט מושלם למזג האוויר הקייצי, עם אטריות אורז דקיקות ומשביעות, ירוקים מרעננים ורוטב ויניגרט סודי שמשלב טעמים אסיאתיים ומצריים
למה לחוד אם אפשר ביחד? אורלי פלאי מאחדת כוחות בין אורז לירקות עסיסיים בתנור, כך שמתקבלת מנה צבעונית של אורז שספג אליו ים של טעמים מנוזלי הירקות עם קראסט זהוב מלמעלה
ככל שהימים חולפים, נוכחותו של חום הקיץ הופכת יותר ויותר מורגשת וכל האמצעים לקרר את עצמנו כשרים. נעמה נויהאוז בוחרת לעשות את זה בצורה אלגנטית ומענגת, עם מקפא סמי- פרדו שמנתי עם שזיפים חמצמים וקרמל אגוזי לוז
אנחנו כבר יודעים מזמן שאורז הוא לא רק תוספת, והפעם השף יוסי שטרית מביא מתכון מיוחד לממולאים: במקום למלא בצלים או פלפלים, הוא ממלא שומרים בתערובת נפלאה של עוף, תבלינים ואורז
שבועות בשביל נעמה נויהאוז, הוא החג הכי חשוב. זכרונות החגיגות בקיבוץ מתערבבים עם ריחות המאפים ויחד יוצרים עוגה קייצית עשויה דפי פילו במילוי מתוק-חמוץ של נקטרינות, מסקרפונה ויוגורט
ממש בתקופה זו נקצרת החיטה בשדות הזהובים ברחבי הארץ וזה הזמן להדר את הגרעין, שאף על פי שממנו מופקים מרבית מוצרי המזון שאנו אוכלים, צורתו השלמה בריאה הרבה יותר ויכולה להשתלב באינספור מנות
אם תעצמו את העיניים ותדמיינו עוגת שבועות, טנא עם פירות והמון לבן, זו כנראה התמונה שתעלה לנגד עיניכם. נעמה נויהאוז משטחת רגעי ילדות לתחתית קראנצ'ית עשויה גרנולה ומכניסה את כל זכרונותיה למלית עשירה של שמנת חמוצה מקושטת פירות קיץ
הסלט שאתם חייבים להכין: השף יוסי שטרית מלמד אתכם כיצד אפשר להפוך שעועית למנה קלילה וכייפית באמצעות מתכון לסלט עשיר בעשבי תיבול וגבינת לבנה חמצמצה