חטיף שוקולד ובוטנים מ-3 מרכיבים
בזמן שהיא מגישה לכם קינוח שוקולד ובוטנים מ-3 מרכיבים ללא אפייה, נעמה נויהאוז חולקת זכרונות מתקופת ההריון וגידול הילדים ומסבירה מתי הבינה שלא צריך להאכיל אותם כל הזמן
בזמן שהיא מגישה לכם קינוח שוקולד ובוטנים מ-3 מרכיבים ללא אפייה, נעמה נויהאוז חולקת זכרונות מתקופת ההריון וגידול הילדים ומסבירה מתי הבינה שלא צריך להאכיל אותם כל הזמן
מנת הפתיחה הפופולרית ביותר במסעדת "חדר האוכל" של השף עומר מילר היא קרם החצילים, העשוי מארבעה חומרים בלבד ועוד שניים לקישוט. מעכשיו תוכלו להכין בקלות גם בבית
כולם אוהבים שקשוקה, אבל יש מי שאוהב אותה חריפה, ויש מי שאוהב את הביצה שלו כמעט נאה או כמעט קשה, ותמיד יש את זה ששונא כוסברה. אורלי פלאי מציעה טריק לצאת מזה בשלום
בלי שום מאמץ יצאו לכם עוגיות פפיון נהדרות שיעסיקו את הילדים בחופשה. נעמה נויהאוז אופה לשבת ונזכרת באבא שלה ובילדותה בקיבוץ
האורז המטוגן עם ירקות ורצועות עוף מלווה את "ג'ירף" הרצליה כבר שנים. כעת מתפרסם כאן לראשונה המתכון למנה הפופולרית, שלא צריך להכין בשבילה שום דבר ליד
פטנט פשוט במהלך האפייה יהפוך את הטורטייה לכיס בצק שאפשר למלא בקלי קלות. אורלי פלאי מציעה לבנות בחופש הגדול תחליף זריז לדוריטוס ולביסלי: מסיבת טאקו מקסיקנית עם עוף, שעועית וסלסה
במקום להילחם בו, בסוף השבוע מותר ואף רצוי להיכנע לאוכל שהכי אוהבים. נעמה נויהאוז אופה חיתוכיות בצק פשוטות ומהירות להכנה, במילוי השילוש הקדוש של חמאה, ריבה וחלבה
מה הסוד לצ'יפס בטטה מושלם? השף ניר צוק פיצח אותו עבורנו
עוגת ספוג ונילית, עדינה, רכה ואוורירית, שמקבלת לתוכה כל תוספת ומשתלבת נפלא עם דובדבנים. נעמה נויהאוז אופה לשבת ומפצירה בכם לדבר עם המאפים שלכם
בקיץ הכי מתחשק משהו קר וקל. לפניכם מתכון עלי גפן ממולאים באורז של השף עומר עילוואן ממסעדת עלה גפן בקרית אתא. רק לטפטף לימון מעל ולהגיש עם יוגורט
כל עוד המשמשים נמצאים שם בחוץ, כתומים ושמנמנים, חייבים לאפות איתם כל מה שאפשר. נעמה נויהאוז מכינה עוגת גבינה אפויה עם הפירות המתוקים-זהובים הקיציים האלה
בצק וחמאה הוא שילוב מנצח שאי אפשר לפספס איתו. לפניכם מתכון "הקובנה של צביה" של השפים מאיר אדוני ואסף שטרן ממסעדת מזללה. מנה שלא אומרים לה לא