טריקים ושטיקים: סלט פסטה עם ברוקולי ופטה
ארוחה קייצית טעימה ומשביעה. אורלי פלאי מכינה סלט פסטה עטוף במעין פסטו של ברוקולי, גבינת פטה, שום ושמן זית. רוצים לתת עוד טוויסט לטעם? הוסיפו תבלין איטלקי סודי
ארוחה קייצית טעימה ומשביעה. אורלי פלאי מכינה סלט פסטה עטוף במעין פסטו של ברוקולי, גבינת פטה, שום ושמן זית. רוצים לתת עוד טוויסט לטעם? הוסיפו תבלין איטלקי סודי
למרות התשוקה לפחמימה שמביא עמו הסתיו שבדרך, נעמה נויהאוז מכינה קישים קטנים וחינניים במילוי הרמוני שמתאים לכל אירוח: בטטה, פולנטה, פרמזן ואגוזים
סוף החופש הגדול הוא הזדמנות לשחיתות מתוקה עם הילדים. שניה לפני שכולם מתפזרים לגנים ובתי הספר מכינים קרפ עוגת גבינה ושוקולד של מקס ברנר שאפשר לשנות ולשדרג לפי מה שמתחשק
במקום להכין עוד סלט קייצי אורלי פלאי מציעה לכם לצייד את המזווה בדפי אורז, ולהתחיל לגלגל. 2 דקות של עבודה ויש לכם כיסונים טעימים מוכנים לאכילה,שממולאים בירקות רעננים בתיבול אסיאתי עדין
שילוב משגע של קרם פקאנים ושזיפים שיעשה לכם את השבת - נעמה נויהאוז מספרת על הרומן שלה עם פקאנים ואופה גאלט שזיפים - פאי כפרי וגס מראה שימלא את הבית בריחות משגעים
לנמנעים מגלוטן קמח תירס הוא הצלה קולינרית, ופולנטה הוא אחד המאכלים היותר טעימים שאפשר להכין ממנו. מתכון של אסף גרניט למסעדת "מחניודה" הירושלמית
המאכל הטעים הזה הוא להיט בקרב מי שנמנע מאכילת פחמימות, למתכון עשיר בירקות ובלי בצק. אורלי פלאי מכינה מאפה עם הירק הכי פרחוני בערוגה
הלבן והשחור שונים בתכלית אבל משלימים ביחד לשלם שגדול מסך חלקיו. נעמה נויהאוז אופה עוגיות ין ויאנג כמחווה למערכת היחסים שלה עם בעלה
דאל היא מנה צפון הודית חגיגית ומתובלת, שעבור מי שטייל בהודו, בעיקר עושה להתגעגע. לכבוד יום העצמאות ההודי החל השבוע, מתכון של רינה פושקרנה, שפית רשת מסעדות "טנדורי"
השיטה הכי קלה להכין לחם היא לתת לאחרים להכין אותו, וכשהוא מוכן, פשוט לשדרג אותו. אורלי פלאי מזמינה אתכם לחרוץ כיכר לחם, למלא אותה בגבינות ולהכניס לתנור. הכי קל והכי טעים
רשימת המרכיבים והמתכון אולי נראים ארוכים, אבל את רובם יש לכם בבית. מה שבטוח שאחרי שהמאפה ייצא מהתנור, כל מי שנמנע באדיקות מגלוטן יפול בפח
אוכל יפני הוא לא רק סושי. שף קוסקה רז לרשת "ג'פניקה" מלמד איך להכין מוקפץ טבעוני קליל ומהיר, כזה שמתאים לשיא הקיץ ושהגוף מסוגל להמשיך לתפקד אחריו