ברוסקטה עם סלט שעועית
אחרי ארוחת החג הכבדה לאף אחד כבר אין חשק לאכול הרבה. דיויד פרנקל מכין נשנושי ברוסקטה עם שעועית לבנה
אחרי ארוחת החג הכבדה לאף אחד כבר אין חשק לאכול הרבה. דיויד פרנקל מכין נשנושי ברוסקטה עם שעועית לבנה
מחפשים מנת עוף חגיגית לראש השנה, אבל לא רוצים לעמול עליה יותר מדי? אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה עוף ברימונים שמוכן בפחות מ-45 דקות
שרה בונן מכינה את הקינוחים התימניים האותנטיים, ולמנה האחרונה מגישה עוגיות כעכ וקפה גישר
לוקוס הוא מלך הדגים הבלתי מעורער, והמנה המושלמת לראש השנה. דיויד פרנקל משדך אותו בחגיגיות לירקות גינה עדינים
שרה בונן מכינה את המנות העיקריות שמככבות על שולחן האוכל התימני, בליווי לחם תואם. כדי שלא תגידו שחסרות כאן פחמימות
במילאנו התנהג כמו מילאנזי, וטגן את הכל כמו שניצל. השף דיויד פרנקל מכניס טונה טריה לעטיפת שניצל ומגיש אותה עם איולי
הוא קטן וירוק אבל מלא עסיס ומיץ ייחודי. אורלי פלאי-ברונשטיין מפצירה בכם להכיר את הליים ולהכין ממנו טירדיטו אינטיאס ב-4 דקות
שרה בונן מכניסה אותנו אליה הביתה ומכינה את המאפים התימניים המסורתיים: סלוף, לחוח, קובנה וחפוש
חשבתם שטעמתם את כל סוגי הריזוטו האפשריים? ריזוטו סלק עם צנוניות מוחמצות וגבינת ברינזה עוד לא ניסיתם. מתכון של השף דיויד פרנקל
שרה בונן, אשפית המטבח התימני מכינה השבוע את בצק השכבות המסורתי שאין כמעט איש שלא אוהב, המלאווח