אוכל אוסטרי: תוספות
לצד השניצל הוינאי המפורסם נוהגים להגיש האוסטרים את כופתאות הקנודל. שף פיטר הומל מציג את התוספת הלאומית כדורי בצק מושחתים
לצד השניצל הוינאי המפורסם נוהגים להגיש האוסטרים את כופתאות הקנודל. שף פיטר הומל מציג את התוספת הלאומית כדורי בצק מושחתים
למה לירקות של הקוסקוס מגיע להשתכשך רק במרק? אורלי פלאי-ברונשטיין מציעה לתבל אותם בכמון, כורכום, פפריקה ופלפל צ'ומה, לצלות בתנור ולהגיש עם יוגורט
השף פיטר הומל, ממעדניית פיטר הומל'ס בבני דרור, נולד וגדל באוסטריה. בשבועות הקרובים הוא ילמד אותנו דבר או שניים על אוכל אוסטרי. והשבוע: מטגנים עוף ושניצלים
נשאר לכם עוף צלוי מהחג? קרעו אותו לרצועות, הוסיפו ירקות, ומלאו דפי אורז שריככתם במים. יחד עם מטבל סויה או מיונז, קיבלתם ספרינג רולס רעננים ללא טיגון
הפאסט קז'ואל הוא תת הז'אנר של המטבח המקסיקני, שצמח בארה"ב - אוכל מהיר, אבל איכותי. השף איתמר דוידוב מדגים איך מכינים מנות קלילות: חזה עוף במנגו וראפ לילדים
קציצות דגים, ששוחות ברוטב אדום, עשיר בירקות ותבלינים, על תלולית קוסקוס יש מנה יותר טעימה מזאת? השף אמיר קרונברג מכין את המנה שתככב על שולחן החג
נגמרו לכם הרעיונות מרוב ארוחות? תחזרו לבסיס. הנה מאכל תאווה פשוט ונפלא, מחומרי גלם שיש לכולנו בבית: לחם, עגבניות, גבינה, זיתים. עכשיו תוכלו להעלות זיכרונות בסוכה
לא תאמינו איזה שידוך מוצלח נוצר כשמחברים בין תרד, בורגול וענבים. השף אמיר קרונברג מכין סלט בריא, שהוא וריאציה עדכנית לטבולה המוכרת
כל מנה שמוסיפים לה גרגירי רימון בוהקים, מקבלת מיד מראה חגיגי. אורלי פלאי-ברונשטיין מעניקה מתכון לאורז עם בצל מקורמל, נענע, רכז רימונים וגרגרים בטעם חמוץ-מתוק, שנראים כמו אבנים יקרות
מארחים הרבה אנשים ומחפשים מתכון מקורי? השף איתמר דוידוב מסביר איך מכינים ארוחה מקסיקנית ל-20 משתתפים, הכוללת בוריטו ממולא כל טוב וצ'ימיצ'נגה אפויה
שניה לפני שנכנס החג מכין השף אמיר קרונברג מנה חגיגית מחומרי הגלם הכי נגישים במזווה מתכון לצלי עוף חגיגי ביין לבן
קרמל הוא התוצר הכי אלגנטי שאפשר להפיק מסוכר לבן. בתקווה לשנה חדשה מתוקה מלמדת אורלי פלאי-ברונשטיין איך עושים את זה, ומשדכת אותו לתאנים עם גלידת וניל