מתוק התפוח, מתוק ומלוח
פאי תפוחים עם דבש בטוויסט מלוח יקצור שלל שבחים בארוחת החג. הקונדיטורית ליאור משיח חמושה בדרכון, מטרפה ומזוודה, מביאה במדור השבועי גרסה חגיגית ללהיט האמריקאי
פאי תפוחים עם דבש בטוויסט מלוח יקצור שלל שבחים בארוחת החג. הקונדיטורית ליאור משיח חמושה בדרכון, מטרפה ומזוודה, מביאה במדור השבועי גרסה חגיגית ללהיט האמריקאי
פותחים את השנה החדשה עם מנה מלאה בקסם- עגבניות שמנמנות ועסיסיות במילוי בשר, כמיטב המסורת הספרדית
לרגל פתיחת עונת החגים מגישים הוטל מונטיפיורי את המתכון ללימונשלי, עוגייה מבצק פריך עם קרם לימון וקצפת וניל. גם אם אתם לא מאוהדי הלימון בקינוחים, יש סיכוי טוב שהקינוח הזה יגרום לכם להתאהב
חמושה בדרכון, מזוודה ומטרפה, יוצאת הקונדיטורית ליאור משיח לגלות את העולם ואת חטאיו המתוקים. השבוע במדור - כיסונים מתוקים במילוי מרציפן בניחוח דנמרק
חומוס מעולה לכל שעה ביום, ועם תוספת קטנה הוא יכול להפוך למנה חגיגית בין רגע. השף דוחול ספדי מעניק מתכון מנצח לחומוס עם בשר טלה
אין מה לעשות, הכרובית אהובה עלינו בכל צורה ובכל מצב, הפעם החליטה אורלי פלאי לשדרג אותה עם עם גרגרי חומוס פריכים וקארי תאילנדי שעוטף אותם בפיקנטיות צהובה
רוצים באמת להפתיע את האורחים? נעמה נויהאוז אופה לשבת קיש סלקים צלויים עם אגוזים וגבינה כחולה, שנראה ממבט ראשון כמו מנה שונה לגמרי
בנצי ארבל ממפגש אושר בתל אביב, חולק איתנו את המתכון שלו לסביטטה- סביח מפרוסות דקיקות ומטוגנות של בטטה מתובלות בקארי וכמון, שנכנסות לפיתה עם סלט ירקות קצוץ, ביצים חומות, טחינה ושמנת חמוצה- אם זה לא אושר, אז מה כן?
אורלי פלאי מתאהבת בקסם שנוצר כשמשדכים ביצים לטחינה ויוצרת חטיפי בייגלה קראנצ'ים מ-4 מרכיבים בלבד
סוף הקיץ הוא גם סופה של עונת המנגו האהובה על נעמה נויהאוז. רגע לפני שהיא נפרדת מהפרי הכתום ומפנה את המקרר לפירות סתווים, היא רוקחת עוגת תפוזים וקוקס הפוכה עם מנגו וקרמל שתעבוד נפלא גם בפני עצמה
ניחוח מתקרב של סתיו הוא בדיוק מסוג הדברים שעושים חשק להיכנס למטבח ולאפות עוגה בחושה. הקונדיטורית סאני דרעי מהבייקרי Back Door By Sunny, מעניקה מתכון לעוגת גזר קלה עם נגיעות אסיאתיות
מי שלא מכיר את חטיפי הריזס, זה הזמן להתמכר. למי שכבר מכור, יש לנו מתכון ביתי לממתק השוקולדי במילוי חמאת בוטנים בתוספת פינוק מפתיע
נעמה נויהאוז יודעת שהשיגרה תופר בקרוב על ידי החגים שבפתח, אז כדי להכניס קצת סדר ויציבות היא אופה קרקרים דקיקים ופריכים עם קקאו, שומשום וסילאן