כנראה שזו עסקית הערב השווה בתל אביב
אבי אפרתי הגיע במקרה לדלידה, ולמרות שהיא מגדירה את עצמה כחמארה אירופאית, הוא מצא שם גסטרו בר ים תיכוני שכיף לאכול ובעיקר לשתות בו
אבי אפרתי הגיע במקרה לדלידה, ולמרות שהיא מגדירה את עצמה כחמארה אירופאית, הוא מצא שם גסטרו בר ים תיכוני שכיף לאכול ובעיקר לשתות בו
ראצ'ה, מסעדה גרוזינית שהעתיקה את מיקומה מירושלים לתל אביב לפני מספר שבועות, היא מקום שמייצר חוויה פולקלורית שמחה ומסורתית, אבל איך האוכל שם? עם מקצה שיפורים קל, היא יכולה להפוך למסעדה שמגישה אוכל עממי טוב מאוד
מטבח מאוזן, שכונתי, צנוע ושפוי הופכים את אל וסינו למסעדה סימפטית ומומלצת, למרות שהאוכל בה אינו מסעיר ואף היפסטר תל אביבי כנראה לא ידרוך במקום. אבי אפרתי מפלל לעוד מסעדות מהסוג הזה
מסעדת מיט בר היא ממסעדות הבשר הוותיקות בעיר תל אביב. האם השנים עושות לה טוב? אבי אפרתי הלך לבדוק את העניין בארוחת צהריים עסקית, וחזר כשבפיו הקביעה כי מדובר בסטייק האוס ראוי
יהלומה בנמל היא שילוב כוחות של שתי נשים חזקות שאבי אפרתי מחבב במיוחד: יהלומה לוי ועינב ברמן. במקום החדש, הן נעות בין העממי לבין הביסטרו ומציגות אוכל עם המון תשוקה ואינטליגנציה