קלאסי זה הנועז החדש
למסעדת גריג של עידו פיינר, לשעבר סו-שף במול ים, יש את כל הקלפים להיות מסעדת שף קלאסית מצליחה. עם אוכל טוב ותמחור שפוי היא יכולה להיות הדבר הבא, אם רק תמצא את האיזון בין הקלאסיות הכבדה לאהבת הקהל לגימיקים קלילים
למסעדת גריג של עידו פיינר, לשעבר סו-שף במול ים, יש את כל הקלפים להיות מסעדת שף קלאסית מצליחה. עם אוכל טוב ותמחור שפוי היא יכולה להיות הדבר הבא, אם רק תמצא את האיזון בין הקלאסיות הכבדה לאהבת הקהל לגימיקים קלילים
לעומת מדינות אחרות השוכנות על הים, אבי אפרתי עדיין לא הצליח למצוא מסעדת חוף ראויה שאינה עונה על ההגדרה "מלכודת תיירים". הוא קיווה כי המהפך שביצעה ים 7 יביא את הבשורה, אך לצערו הוא גילה שאינה שונה מאחיותיה לחוף
המסעדה חדשה של עינב אזגורי חושפת את השופוני של מרבית המסעדות בארץ: במקום רעש וצלצולים, הוא מגיש אוכל ראוי, מוקפד ומבוצע לעילא. לא עוד מנות ביסטרו שחוקות, אלא קלאסיקות צרפתיות במחיר שפוי
מסעדת מזללה של השף מאיר אדוני נפתחה לפני 5 שנים, ומיד עם פתיחתה זכתה לשבחים וביקורות מהללות. האם הקסם נשאר? אבי אפרתי הגיע לסעוד שם עם ציפיות גבוהות וגילה שבעוד רף המחיר עלה - סטנדרט הביצוע ירד, ובגדול