סנטה רוזה: מסעדת בוסר שלא הבשילה
התמחור הוגן, ההמבורגר מצוין, והאווירה עושה חשק לפרגן. אבל המטבח הסתמי של מסעדת סנטה רוזה החדשה בת"א זקוק לניעור, מיקוד ועידון
התמחור הוגן, ההמבורגר מצוין, והאווירה עושה חשק לפרגן. אבל המטבח הסתמי של מסעדת סנטה רוזה החדשה בת"א זקוק לניעור, מיקוד ועידון
אבי אפרתי מגיע למסעדת מונא הירושלמית מלא ציפיות, שהתנפצו להן ביס אחר ביס ככל שהתקדמה הארוחה. לסועדים הירושלמים, ולא רק להם, מגיע הרבה יותר
לפני מספר חודשים, עזב עינב אזגורי את המטבח של הסרווסריה, עליו ניצח מיום הפתיחה. אל נעליו הגדולות, נכנס השף רוברט קלוגר שהגביר את הווליום והוסיף יותר רוקנ'רול לתפריט. האם זה עובד לו?
לא פחות: אבי אפרתי הגיע לסעוד במסעדת לוויתן האילתית ומצא את מי שעתידה להיות עמוד האש של הסצנה הקולינרית במפרץ ים סוף. מה הרשים אותו כל כך?