מישל קישקע
סוף השבוע החורפי שבפתח לא משאיר מקום לספק - הוא דורש חמין. אבל איך לעזאזל מכינים קישקע? קבלו טיפים ומתכון
סוף השבוע החורפי שבפתח לא משאיר מקום לספק - הוא דורש חמין. אבל איך לעזאזל מכינים קישקע? קבלו טיפים ומתכון
בכל מה שנוגע לבשר איכותי קשה לרצות את איתי להט, ב"נווה צדק מקום של בשר", האנטרקוט שר עבורו
נחמד ב-Mazze, במיוחד כשאין דאגות ושיגעונות בעולם. השקשוקה טעימה והשירות נעים, רק חבל שלא אל כולם החיים מחייכים
סטודנטים של בצלאל יפשטו מחר על שוק מחנה יהודה וימכרו 700שקיות בד לשמירה על איכות הסביבה
זו לא התחלה של בדיחה, זו התחלה של חגיגה לשומרי הכשרות ברעננה שיוכלו עכשיו לשלב קומבינציה של אוכל איטלקי וסושי
מוש בן-ארי ייתן הופעת אורח במטבח של "בר גיורא" בתל אביב הערב. יבשל מרק תימני ויפרגן חילבה למעריצים
עמוס פסטרנק רק ניסה, בתמימותו, להעיר את הרהיטים. אביו שי תיעד אותו משקה קפה את שולחן האוכל. הכתובת לצילומים - בפנים
טייק אוואי הוא וריאציה ישראלית על הטייק אאוט האמריקאי. הוריאציה של צבי טריגר לעוף המטוגן משמינה הרבה פחות
דנה דרבינסקי יצאה לסוף שבוע של גבינות ויין בעיירה הציורית מצפה רמון, עכשיו היא מתבאסת לפתוח את המקרר
והפעם שמני זית מהמסיק הראשון, גבינות רכות וטובות וקפה איכותי לבית ועוד. החידושים האחרונים על המדף
בין הפרדסים של מושב בני ציון נפתח "ספינגו" מתחם לרוכבי אופנים ובו גם בית קפה עם תפריט לדוהרים ובני משפחותיהם
העוגות והמאפים החיפאים של דודו אטומזגין הגיעו לגן העיר לפטיסרי הנושא את שמו. במקום יש גם קפה אורגני
דנה מלמד מחליטה להתמודד עם הפחד מהלכלוך ומוציאה מהמטבח רביולי מוצלח. גם הילדים מרוצים אש
המסעדה החדשה בנחלת בנימין, "שרל'ה אורגני", מלמדת שיעור בהלכות הבריא והאקולוגי: מחומרי הגלם, דרך הבישול ועד לחומרי הניקוי
קופי בין החלה לחלק קפה חינם ללקוחות בעקבות העימות בין ההסתדרות לבין הרשת
"קפה מטינה" החדש בנווה צדק נמצא במה שהיה עד ממש לאחרונה המחסן של מסעדת "אוקינאווה" השכנה
הנה לכם עוד סיבה למסיבה. המשורר הלאומי של סקוטלנד רוברט ברנס חוגג יום הולדת, במסעדת "הטרקלין" חוגגים
אחרי ביקור ב"לילית" איתי להט מסכם שיש דבר כזה בשר כשר טוב. שאר המנות במקום טעונות שיפור. אלוהים הוא לא תירוץ
ביום קר במיוחד המשלוח מדים סאם לא סיפק נחמה רבה: הפתאי היה סביר והכיסונים נחמדים, אך האגרול הזכיר קינוח בורגר ראנצ'י מהאייטיז
אחרי שנתיים של דוכנים בשווקים, מוצאות תערובות התבלינים וחליטות התה של אורן נוף ועומר סלומון בית בדיזנגוף סנטר
העסקית מוצלחת והצוות אדיב, אבל בשביל לשבת במסעדת בראכה בבן יהודה (ולא רק לקחת הביתה) תיאלצו להסתבך עם פקחי החניה
צבי טריגר מרביץ טור שכולו ניים דרופינג ובסופו מצפה לרווקים פיצה על פיתה. גם סלבס, גם פיצה - ממש קנטינה
סניפים חדשים לעדן טבע מרקט: בראשון לציון, בחוצות המפרץ בחיפה ובמתחם פקר בכפר סבא
שי אילן נדבק בקדחת "הישרדות" ולגם קצת רום כדי להרגיש בקריביים. לקינוח הוא דגם שני יינות. קינוח
על חורבות "מול עדן" המיתולוגית נפתחה השבוע "קסרול" ואת האוכל המזרח אירופי מחליף אוכל מתפוצה אחרת לגמרי
חמאת בוטנים, אגוזי שוקולד או שמא ריבת חלב עם קוקוס? אכן, לא קלים חייהם של המבקרים ב"קיורטוש"
חגיגה לחובבי האוכל הבריא. בודהה בורגר חזרו לתל אביב עם סניף באבן גבירול וסניף ביהודה הלוי ויש גם שליחויות
המשלוח מאווזי בשכונת התקווה הצליח לספק 45 דקות של שקט. הכמות נדיבה והסלטים מצוינים, רק הבשר מעט לוקה בחסר
דנה מלמד חוזרת לבית הספר. היא שרפה בגלל זה שבת במטבח, אתם הרווחתם עוגת תפוז וקוקוס בציפוי טופי
בועז שטיבל הוא אמן קצף-קפה, ולמרות השימוש בחיות המשקה אינו בשרי ומותר לאוכלי קטניות. הכתובת לשליחת צילומי-קפה משלכם - בפנים
מתבאסים מזה שחיים כהן בנה תפריט דווקא לדקה הכשרה? תקשיבו לו: "כשרות מפריעה רק בפסיכולוגיה"
מספר מסעדות חברו להן יחדיו לארוחות ט"ו בשבט חגיגיות ב-120 ש' ויתרמו לקרן קיימת בשמו של כל סועד
המבצע על פיצות משפחתיות בפיצה האט אולי נראה מפתה כלכלית, אך כשמוסיפים למחיר 7,200 קלוריות אולי עדיף לבחור בפיצה שלא מרגישה כמו סופגנייה
יוני סיידה (עולה ותיק מצרפת) וורן לוי (עולה חדש מצרפת) פותחים סניף תל אביבי ראשון לסושייה Susie daely
השם "פרש" ומיקומו לצד חדר כושר אמורים היו לספק ניחוח רענן לבית הקפה. אלא שהיו שם יותר מדי פגמים
צבי טריגר מתכסה בשמיכה ומפרגן את עצמו ואתכם בווריאציה על קינוח צרפתי בתוספת הפרי החם של העונה
פעם בשלושה שבועות נפתח, כמעט בסוד, קפה וינאי ברמת חן, שמשחזר את האווירה הנושנה והמתוקה של בתי הקפה באוסטריה
עשרה מומחים בוחרים את מנת החורף האולטימטיבית שמוגשת בתל אביב
אחרי 11 שנה בדיקסי וניסיון במטבחי מנהטן פותח השף עמיר אילן את "הדסון", שמציעה מנות קלאסיות בפרשנות חדשנית
אחת הדרכים של דנה מלמד להתמודד עם הבוקר שמגיע היא להטיח את השעון המעורר בקיר. השניה היא לאלתר מאפייה ביתית שמפזרת בבית ריח מדהים
אופצייה חדשה לארוחת בוקר נפתחה ברחוב בן יהודה שהופך אט אט למועדון ארוחת בוקר תל אביבי. תגידו שלום ל"מייפל פנקייק בר"
ישראל כהן עובד בלקום בבוקר, לנוח, לשתות קפה, לנוח, ואז לישון צהריים. תמונת מצב של קפה של פנסיונרים. שלחו גם אתם
געגועים לאוכל פרסי ביתי שלחו את לרה רוטר עד למסעדת פירה (כמו בירה ב-פ' רפה) באור יהודה והיא אפילו הצליחה לחלץ מתכון מהבעלים
אל דוכני הקפה התל אביבים מצטרף אחד מיוחד, שמציע משקאות קפה המבוססים על הטורקי של עלית
איתי להט בדק את מסעדת 'הגנס' בכפר הירוק. השירות היה הורס, האוכל הרבה פחות
החולשה של צבי טריגר היא איסוף סוגים שונים של חומץ ושמנים. השבוע הוא השתמש בחומץ פטל ליצירת המתכון
מהו מרכז מסחרי של שכונת יוקרה, בלי בית קפה לעצור בו כדי לנוח ולאכול משהו קטן? לתושבי קיסריה יש עכשיו את "מטרו"
קסקו, "מעבדה עירונית" בפלורנטין, מציעה עיצוב אמסטרדמי ואוכל חביב ביותר. אך פסגות היצירה של המקום הן ללא ספק תנועותיה הלהטוטניות של הטבחית, הניבטות דרך המטבח הפתוח
הרשת המתהווה רוטשילד (לשעבר ברוטשילד) פותחת סניף בשדרות יהודית ומבטיחה להמשיך להשתלט על העיר
ירון היה במילואים ופתאום התמלא חשק עז לקפה שחור מפינג'אן. זה לא מנע ממנו לדבוק בערכי הצילום הארטיסטי