הכנרת מלאה
חמין טברייני, מעדני סילאן מקומיים ואנשים שיכניסו אתכם למטבח שלהם הם רק כמה מהמפגשים שמציע פסטיבל "טעם כנרת" ב-3 הסופ"שים הבאים בעמק הירדן ובכנרת
חמין טברייני, מעדני סילאן מקומיים ואנשים שיכניסו אתכם למטבח שלהם הם רק כמה מהמפגשים שמציע פסטיבל "טעם כנרת" ב-3 הסופ"שים הבאים בעמק הירדן ובכנרת
כשהוא מלהג על יין קשה שלא להיסחף אחריו. ברי ססלוב מחלוצי מדריכי היין בארץ, מתמסר להרחבת היקב ושבוע הבא יעביר את הקורס האחרון בהדרכתו. את הבת רוני הוא מכשיר כיורשת
יצרני הוודקה המסורתיים מתנגדים לחידושים כמו הוספת ענבים או מייפל. הדבר עלול לגרום למשבר סחר חמור בין אירופה לארה"ב
גם אם הם ורודים, קוראים להם סלמון ויש בהם אומגה 3 הם לא הכי בריאים. יהונתן בורוביץ' שוחה נגד התדמית הבריאה של הסושי ויש גם מתכון לקדרת צ'ירשי-סושי מודולרית
ככל שעולים מוצקי הקקאו, כך עולה העונג. השוקולד המריר והמשובח של "לינדט" הוא תמיד אצולה והטבלאות החדשות שנחתו פה כהות ושחורות מתמיד
מירב קופילוביץ שלחה לנו צילום פיוטי מהתהליך שעוברים פולי הקפה בדרך לכוס שלנו. עוד פוטו-קופי
את איכויות בצק הפילו הטורקי קשה לתאר, עלי הגפן מתפקעים בפה והסלטים גן עדן. אנחנו עדיין ממליצים לקפוץ לאיסטנבול אבל 'גפן' הטורקית היא תחליף בן זונה
זו אמנם שעתו של ראשון המסיק, אבל ב"עץ הזית" עובדים בנישה שלהם ומשווקים שמן מיקס - תערובת של שמני קנולה, חמניות וסויה
תנו ברחבה, תנו בלטינו ותביאו הופעות לבר קובני אמיתי אין חיים בלי אלה. אם ב"הוואנה" יפנימו את זה אולי יהיה להם סיכוי. עד אז לא בטוח שראשונות מוצלחות יעשו את העבודה
יש סיכוי טוב שהסניפים החדשים והפריזאיים של 'אידלסון 10' וקונדיטוריית 'בן עמי' בת"א יסירו את הקללה הרובצת על הפינות בהן השתכנו. בינתיים מפלס החמאה עולה לקראת חנוכה
מסתבר שישראל היא מספר 2 בעולם בייצוא אפרסמונים. על המקום הראשון שומרים הספרדים
טעיתם אם חשבתם שתל אביב מיצתה את עניין הסושי. ממש עכשיו נפתחות בעיר סושיות חדשות עם אג'נדה של זריזות וביתיות ואחת מהן אפילו כשרה
השמועות על פרוייקט הצילומים פוטו-קופי הגיעו עד גווטמלה. הצילום של גילי שבת הגיע הישר ממטעי הקפה באזורים הגבוהים במדינה
ששת המסעדות הבוכריות הכי שמחות וטעימות שיש. מהיכלים עד מסעדות פועלים ועם הרבה דיבורים על דושפרה וצ'יבורק שעושים חם בגרון
הסניף השני של "קפה לנדוור" בדיזנגוף מבסס את הדגש על קפה שחור בטעמים. רחל אינגבר, שיודעת משהו על שחור אמיתי, נתנה אישור לנוזל. גם התפריט בסדר גמור
אנטוניו מנסה ('אלי אולי') עזב את 'רוקה' ובמקומו נכנס כיועץ זמני רונן דברת-בלוך השף שלא מפסיק לתזז בין אילת לגוש דן וכולם מחכים שיפתח את מסעדת היוקרה שלו בת"א
בלי ששמתם לב הפכה גם עלית לרשת האספרסו ברים המובילה בישראל. איך ומדוע זה קרה, וכיצד זה משפיע על הרגלי לגימת הקפה שלנו?
סבינה ולדמן, לשעבר השפית של "לילית" נוחתת ב"ננה" בנוה צדק כדי להחזיר את התהילה לימים בהם התבלבלו בינה לבין ננוצ'קה
שבת היום. לכו למשתלה ותקנו כמה צמחי תבלין - הם יעשו לכם ירוק בעיניים ובריא בגוף. הנה כמה טיפים לשילובם באוכל
בסופו של דבר קפה מגישים בספל וכוס והכלים האלה הם עולם שלם אסתטיקה ועיצוב. איה שלחה לנו תמונה של כוסות קפה הפוכות
'סושיסמבה' לקחה מקום ראשון בתחרות עיצוב הפנים שהתקיימה השנה בפעם הראשונה
דנה שיין מחממת מנועים לחנוכה ומתחכמת עם סופגניות מלוחות עם גבינת עיזים ולביבות מתוקות על בסיס תפוחים. יש גם קלאסיקות
יצירתיות שלא נשחקת, נאמנות לחזון ואהבה כנה לצמחי בר הופכים את עזרא קדם לשף נדיר. איתי להט דגם מהתפריט העונתי של "ארקדיה" ומדווח על רגעי גורמה מושלמים
היא איטלקייה ממשפחה מכובדת, מסיבית, מקצועית ומעוצבת. תכירו את המכונה החדשה מסדרת 'אספרסו ארט' של לה קוצ'ינה
מזנון ההמבורגרים החדש של מי שהפכו את 'קפה באצ'ו' למוסד, מזכיר חדר אוכל קיבוצניקי אבל ברוח תל אביבית אלטרנטיבית. הקציצות והרטבים ביתיים ויש גם ארוחת ילדים
אייל ג'מילי מחדרה שלח לנו תמונה של טחינת פולי קפה. את הארומה ואת הרעש אפשר לשמוע עד פה
קבלת הפנים הייתה רופפת, אבל הארוחה היתה הורסת - ביקור בחזית המטבח של 'שגב' בהרצליה חשפה רחוב שמח וסועדים מבסוטים
"אני באמת לא מבין למה אנשים קונים את זה", אומר מנכ"ל היצרנית האמריקאית למשקאות בטעמי עוף, אפונה ואפילו חומר נוגד חומצה
תתפלאו, אבל תירס יכול להיות הדלק העתידי שלנו, עד אז הוא מועמד פייבוריטי בהנדסה גנטית. יהונתן בורוביץ' מציע לבחור קלח מתפקע בצהוב ולהכין אותו מקסיקו סטייל
השף גורדון ראמזי פתח את מסעדתו העשירית בניו יורק ומזועזע שבדירות במנהטן המטבח קטן מהשירותים
נורות במקום אספרסו קצר וגופי תאורה על צנצנות זיתים - עיצוב תאורה איטלקי בכוס קפה ומיכלי חמוצים
השף רועי סופר שרק עזב את "פנגיאה" בהרצליה יתחיל בקרוב לתת את הטון במטבח של ביסטרו "גבריאל" המסוגנן. מסעדת יוקרה זה לא, ואנחנו נעקוב אחר השידוך המפתיע
משה רז שלח לנו צילום של קליית פולי קפה בוואדי ניסנס בחיפה. המשיכו לשלוח צילומים לתחרות פוטו-קופי
חומוסיות מפורסמות מכל רחבי הארץ מבצעות בעת האחרונה חדירה ממוקדת לתל-אביב. כמו בכל עסק גם פה יש סכסוכים, אי הבנות וסולחות. סרט ערבי
היא חדשה, מרוחקת, רומנטית ושונה. ב'ויולט', מסעדת השף החדשה שפתח יוסי שטרית ('רפאל', 'אלומה, 'ג'ולסון') במושב אודים, יש אוכל צרפתי-גלילי וקינוחים הוליוודים
שירן אסולין שלחה לתחרות פוטו-קופי צילום של אחת מעצירות הקפה שעשתה בטיול באזור האגמים בארגנטינה
בהשקעה של 5 שקלים+ תוכלו להגיש ליקירכם צלחת מלאה לבבות. הפתיתים האהובים מגיעים עכשיו בצורת לב ואם אתם בעניין של צורות יש גם עוגיות דינוזאור חדשות לילדים מקמח מלא
כיכר מסריק מתחדשת. במקום הפטיסרי ייפתח 'NUMA' במתכונת דומה של קפה-קונדיטוריה ו'מסריק' הוותיק מתכונן לתחרות עם שיפוץ ותוספת ברוכה של ביצים ומיץ גזר לתפריט
שפע, מבעלי ארומה, התנצל בפני עובדת כלמוביל אותה גידף, "טעיתי בגדול ואני לוקח אחריות". ישלם לה 100 אלף ש"ח
חגיגות הבוז'ולה הן מגוחכות והיין בכלל צעיר ולא טעים. שני ארז שתתה כדי לשכוח (את הצרפתית שלה)
בתערוכת האוכל הכשר שהסתיימה אתמול בניו יורק דווחה מועצת החלב על גידול ביצוא מוצרי חלב ישראלים. המארחים החמיאו לטעם
לדעת השף נעם דקרס פילה בקר יגישו גם עוד 500 שנה ולכן זה הזמן להשתעשע במרקמים וטעמים כמו ג'לי פרחים וקצף פרמזן, ככה, ברוח הבישול המולקולרי. סקרנים? תטעמו ב'ברקרולה'
אורי לביא שלח לנו צילום קפה מטיול שעשה בעין בוקק. גם כשאין כוסות לא מוותרים על השחור ועל זה אומרים 5 פולי קפה על יצירתיות
היום בלילה חוגגים בוז'ולה וחולצים את בקבוקי הביכורים של יינות הבציר האחרון. איפה אפשר להשתלט על בקבוק ולאכול משהו ליד
זה פשוט וגאוני: ב'בנדיקט' מגישים רק ארוחות בוקר כל היום. כבר לא צריך להספיק להגיע לשכונתי שמציע אותן עד הצהריים, כי השקשוקות וקוקטיילי השמפניה זורמים שם גם בלילה
נמרוד גונן שלח לנו צילום של יום דיג טיפוסי. הוא לא זורק חכה לפני שהוא מכין קפה על גזייה
חובבי העסקיות האסיאתיות יכולים להצ'תפר בכרטיסיית ארוחות של ה'דים סאם' שנותנת ארוחה שישית חינם. היופי: אפשר לכרטס על חברים
רומנטיקנים שיודעים להעריך מקומות קטנים אפופי סוד וחובבי אוכל איטלקי, לא יוכלו שלא לבקר ב'מל ומישל'. איטלקייה חדשה ומבטיחה בת"א
אם איתי להט היה מגיע ליוליה בצהריים, הנוף היה מספק. אבל הוא בא בערב ולמרות הסשימי והאנטרקוט הטובים, הניאון מהבר והעיצוב העלוב גמרו עליו. גם את הפוטנציאל של השף הם כובלים