קטיפה חמה
הטמפרטורה בערב כבר נמוכה מספיק בשביל לאכול מרק. השף ירון שנבל נותן 3 מתכונים למרקים מושקעים ושונים מהסטנדרט
הטמפרטורה בערב כבר נמוכה מספיק בשביל לאכול מרק. השף ירון שנבל נותן 3 מתכונים למרקים מושקעים ושונים מהסטנדרט
להבות בחנוכה זה חובה, ולא רק על הנרות. במסעדת ננה בר החליטו להעביר את האש למתכונים ולהכין מנות פלמבה
השף עומר מילר לא נכנע לסופגניות, אבל כן לטיגונים ומכין בצק מטוגן וממולא בקרם שקדים ואגוזים עם קינמון וסוכר
לפי אינה קראבצקי, סיגר ממולא בשר ותבלינים הוא הדבר הבא. אספנו מקומות בהם תוכלו לאכול סיגרים, וצירפנו את מתכון הגמר
בכל חנוכה ענר צלאל מקונדיטוריה דלאל, אוהב לחזור ולהכין לסופגניה קלאסית עם ריבה. הנה מתכון וטיפים להצלחה מובטחת
אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה לביבות אפויות בתנור או מטוגנות במעט שמן שאפשר לשחק איתן בטעמים ובצבעים
מקציף חלב חדש של מותג הקפה האיטלקי illy, ממתין להזדמנות להקציף לכם את החלב במשרד או בבית. הקפה יהיה הרבה יותר אוורירי, הארנק גם
החל מיום חמישי ובמהלך כל חג החנוכה, יתקיים פסטיבל טעם כנרת ה-6 שיכלול סדנאות, דילים במסעדות ובעיקר הרבה אוכל
כמעט מחצית מעם ישראל צפה באינה עושה בארטישוק ירושלמי מעשים שזיכו אותה בתואר מאסטר שף, אבל אייל שני חושב שהיא יפה מדי. וואלה! סלבס היתה נותנת המון בשביל הלחם הממולא של אלקנה
בלי טיגונים עמוקים, אורן גולדפינגר מתכונן לחנוכה טבעוני ומכין רושטי עם רטבים שונים, מלוחים וגם מתוקים
נילי ברין צילמה בפריז את תערובות הקפה וזוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
מינימום חומרים, ומקסימום טעם. מיקי שמו מכין מוס חלבה שוקולד בלי להקציף חלבונים ומינימום זמן ומאמץ
בית הקפה שהפך למוסד עבור משוררים ותפרנים אקדמאים נסגר, עם כוונות לפתוח שוב בקרוב. בינתיים מומלץ להצטרף לחגיגות הפרידה
חג ההודיה, שחל היום, הוא הזדמנות מצויינת להפקת מתכוני הודו אמריקאית יחד עם השף דיוויד לוי ממסעדת אוונגרד
לכבוד חצי גמר, וגמר מאסטר שף שמתקיימים ביום חמישי ושבת, חזרנו לפיינליסטים וביקשנו מתכונים למנות האהובות עליהם
אבי אפרתי מרוצה. אחרי למעלה משנתיים הפכה רוטשילד'ס קיטשן למה שהיא צריכה להיות - ביסטרו תל אביבי מוצלח
אף על פי שנקודת הזינוק של השחקן הותיק היתה בקולנוע את עיקר הקריירה הוא המשיך דווקא בתיאטרון. בימים אלה נוי משתתף בהצגה התאומים קפיץ ושפיץ
אבי אפרתי, שציין בשבוע שעבר את הבוז'ולה, לא מבין את החגיגות סביב יינות הביכורים המקומיים
השם החדש הוא פאסט קוויזין - הרונסון, אוכל טוב וזריז ללא זכר לג'אנק פוד נפתח השבוע ברחוב דיזנגוף בתל אביב
רחת לקום מטורקיה, סוכריות סודה בשרשרת או חמוצות מתוקות בשקית. כולנו רוצים לחזור להיות ילדים לרגע ולחפון ממתקים
מסתבר שלא כל יומולדת צריך עוגה, ולפעמים כל מה שהוא צריך זה מרק עוף וקניידלך. לימור תירוש נותנת מתכון מושלם למרק
על אף הנג אובר מינורי מגיע ערן אבן לקפה מרסנד בתל אביב בצהרי יום שישי לספיגת אווירה מעורבת של סבתות אלגנטיות וכפכפי טבע
לקראת החורף שאמור לבוא, התחלנו לרחרח אחרי התה, להבין מאין בא ולטעום את הטופ של קולקציית העלים הקרובה
לקחו שתי פולניות וביקשו מהן להעביר סדנת אוכל לרגל עשור למכון הפולני. יצאו מזה מתכונים ממש לא כמו של סבתא
השף עומר מילר חושב שהוא יווני אבל מרגיש כמו ישראלי ומכין סופלקי טלה עם חומוס ופלפל צ'ומה
חסה חדשה ומסתורית, מכונה שמגישה לכם אוכל חם וליקרים תוצרת בית - ההמצאות הקולינריות בתערוכת ישראפוד
מלאות אלכוהול, בטעמים קיצוניים, מתוקות וגם מלוחות וכן, גם כמה קלאסיות עם ריבה. כל הסופגניות שאפשר לקנות לחנוכה
אחרי שנגמלה ממנו, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין מתכון בורגול במיץ עגבניות ב-16 דקות שתמיד טוב לחזור אליו
מותג הקפה האיטלקי סקואלה, יחל בינואר הקרוב בפריסה נרחבת של סניפי הרשת ברחבי הארץ
שביתת החקלאים שהחלה הבוקר הכניסה אותנו להיסטריית שימור. הנה הדרכים בהן תוכלו לשמר ירקות ופירות לימים הקשים
למרות שאף פעם לא היה בה, הודו תמיד ריתקה את אורן גולדפינגר. מתוך סקרנות הוא מכין היום עוגיות צ'אי מסאלה
אילנה ואברי עוצרים לקפה ועוגיות בבית קפה תוך כדי הסידורים לחתונה וזוכים ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
היא אמנם נראית פשוטה אבל בתוכה מסתתר שוקולד חלב ומעליה שטרוייזל פריך. מיקי שמו מכין עוגה בחושה לשבת
למטיס יש את השמש בבטן ולסדרת העוגות החדשות של ברי סייג, הקונדיטור של 'טאטי לחם', יש קישקע מלא בחטיפים
חגיגות הבוז'ולה נפתחו ברחבי העולם בדיוק אתמול בחצות. בצרפת, שם גדלים הענבים ליין, החגיגות היו שיכורות במיוחד
אם לא היה לנו את אייל שני, מישהו היה חייב להמציא אותו. אבי אפרתי אוכל בצפון אברקסס ויוצא מבסוט מהחיים
הצרפתי עם המבטא הכי משכנע, מפגין ציונות גם כשזה מגיע לצריכת קפה. הצרפתיות שמורה למאפה
אבי אפרתי בודק את סדרת אביב החדשה של יקב ססלוב ומוצא איכות גבוהה במחיר בינוני
לימור תירוש החזיקה במזווה אורז פראי תקופה ארוכה. עכשיו היא מוציאה אותו לחופשי ומכינה ממנו תבשיל בסטייל פרסי
מי שמגיע לקוראת בקפה, רוצה לגלות שהעתיד צופן בחובו שיפור. יותם קניספל בדק מה עושות הקוראת בקפה, אל מול הציפיות
השף עומר מילר מת על ממולאים, והפעם הוא מרוקן קישואים וממלא אותם בבורגול וקינואה שמכינים בצ'יק צ'ק בתנור
בלילה שבין יום רביעי לחמישי הקרוב, יפתחו ברחבי העולם אלפי בקבוקי יין בוז'ולה. חפשו את פתיחת הבקבוק הקרובה למקום מגוריכם
לשפים של מעדניית לה מייזון לא אכפת שבחוץ חום ושרב. הם מדמיינים חורף ומכינים מתכוני ארוחת ערב שאפשר להתכרבל איתם
כשהיא מאוהבת בגבינת רוקפור, אורלי פלאי-ברונשטיין מוסיפה אותה גם לתבשיל קארי ודלעת כדי להוסיף חריפות על חריפות
מקינטה חדשה ומעוצבת בהומור מאפשרת להקציף חלב או להתרשם מהריסים המצוירות והידית האלגנטית. לבחירתכם
השף יואב בלימן עובר לגבינות כבשים ומספק הסברים, פרשנויות וגם שני מתכונים לאירוח קליל