ביקורת יין: היינות המשתלמים ביותר
אבי אפרתי לוגם חמישה יינות ספרדיים מריוחה ומבין שלא תמצאו כזו תמורה לכסף כמעט בשום מקום אחר
אבי אפרתי לוגם חמישה יינות ספרדיים מריוחה ומבין שלא תמצאו כזו תמורה לכסף כמעט בשום מקום אחר
במדור החדש: חדרוכל, מפשפשים עופר ורדי ואסי חיים במתכוני העבר של הקיבוצים. הפעם - על עוגת הגבינה שחירחרה ריב בין יקום וגעש
מסעדת קלימרה תיפתח השבוע בנמל יפו המתחדש. בתפריט: מזרח תיכון פוגש את המזרח הרחוק
בימים הקרים כשיש חשק לתבשיל שעועית ארוך, נסו לשדך אותו לבשר זמין. דיויד פרנקל מכין קציצות בשר ברוטב שעועית ומנגולד
הבצל שלא תצטרכו לקצוץ, מכונת הגלידה שעושה את העבודה כמו פעם, ותחליפי בשר כשרים שלא צריכים קירור. כל החידושים הקולינריים בתערוכה אחת
כשהיא מתברברת ברחבי חדרה, נשלחה המונית של קובי רובין לטעום חומוס ברחוב הראשי של העיר ויצאה משם מבסוטה מעל הראש מדור המונה טועם ממשיך לחיות בפיתה
במדריך הבישול מסביר מומחה הבשר, השף מייסטר רפי אהרונוביץ', מה יהפוך את הקציצות הביתיות שלכם לפאר היצירה של החורף הקרוב
מדור שנושם אינטרנט ומכור לקפאין סוקר את אתרי הקפה הכי מעניינים שתמצאו ברשת. ולאתנחתא קומית קלה: אתר שמעלה עוד ועוד בדיחות, התחכמויות ושאלונים שכולם קשורים קשר עבות לקפה
כשבא לכם על מאפה מהיר שלא צריך להתעסק איתו יותר מדי, הכינו שטרודל אגסים עם פירורי עוגיות תבלינים
כשאתם רוצים להכין ארוחת ערב ריחנית ללא מאמץ, לכו על עוף צלוי. אורלי פלאי-ברונשטיין צולה עוף מושלם בשעה
תפריטי חורף חדשים במסעדות כמו בריבה ואונו, סאגרת לימונים ברוסטיקות וג'אם סשן מגניב לארוחת בוקר. האירועים הקולינריים השבוע
עומר מילר עושה את זה עם כמהין וארטישוק, ארז קומרובסקי עם לחמעג'ון וגולן גורפינקל בסגנון ים תיכוני. מתכוני השפים לפיצות יוצאות דופן שיוגשו במסעדת גוסטו
מסעדת פינק החדשה והמולקולרית בירושלים, מנסה לעשות את מה שבתל אביב כבר הבינו שלא רלוונטי. למרות זאת, את בנימן נתניהו הם כבר הצליחו להביא לשם
אלי בר אילן שב מארוחה משפחתית ארוכה ומתישה, וכל מה שרצה זה כוס קפה מרגיע עם משהו מתוק ליד. על התיעוד המקסים של התרופה המאזנת הוא זוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
מיליונים ברחבי העולם משתמשים בפילטרים לקפה כדי, כמה מפתיע, להכין את המשקה שלהם נטול גרגירים מיותרים. האם אותם מיליונים יודעים לשימושים הרבים של הפילטרים מלבד המובן מאליו?
הממולאים היוונים הם שם דבר. חנה אייזיק נותנת מתכונים לממולאים קלאסיים של קישואים ופלפלים וממולאי עלי גפן עסיסיים
ערב חג ההודיה מהווה עבור אמריקאים חגיגה סביב הודו אחד וענק. הכירו את ההיסטוריה של מאכלי חג ההודיה וקבלו מתכון היישר משגרירות ארה"ב
בטור חדש נותן מדי שבוע הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט, מתכון למאפים ללא גלוטן. הפבלובה העדינה והפשוטה להכנה היא קינוח מושלם
אבי אפרתי מגיע למסעדת רפאל המתחדשת בתל אביב כדי לאכול עסקית משתלמת במקום ששומר על מעמד של אחת המסעדות הטובות בשטח
ד"ר דב קליין, השיפוצניק האהוב על הסלבס, מוצא זמן לאספרסו בין ניתוח לניתוח שלוש פעמים ביום, ולא מוותר על שני דברים ממש טעימים ליד
מסעדת שף עם שף לא מוכר היא עניין לא רגיל בתל אביב, אבל זה בדיוק מה שעשה קובי כץ במסעדת השף החדשה שלו, בניולה
החורף מגיע ואיתו המרקים. השף דיויד פרנקל מכין מרק עדשים משודרג עם יין לבן וחזה אווז מעושן
קינוח פשוט הופך בהינף יד למרשים ומושקע. כל מה שאתם צריכים לעשות זה להכין טוויל ולהגיש איתו את המנה
אבי אפרתי לוגם ארבעה אדומים כבדים ורציניים שילוו ארוחות בשר כבדות, קדירות ותבשילי חורף
בעקבות התחקיר שחשף התנהלות אתית בעייתית של בלוג האוכל בייגלה, החליטו שפים בכירים בהם חיים כהן ועומר מילר להפסיק את שיתוף הפעולה עם האתר
המונה טועם את הג'חנון של פנינה ליד רחובות ומפציר בכם לעשות כך בפעם הבאה שאתם מסתובבים באיזור בשבת
השפית המקסיקנית אולגה פריאס הגיעה לישראל כדי להסביר לכם שאוכל מקסיקני לא חייב להיות פאסט פוד חד גוני אלא מסע בזמן אל תרבות המאיה העתיקה
מדור חדש שנושם אינטרנט ומכור לקפאין סוקר את אתרי הקפה הכי מעניינים שתמצאו ברשת. והפעם אתר לתקופת המיתון: אתר coffee fair מחלק דוגמיות חינם של מותגי קפה
לאלו מכם המאוכזבים שלא קיבלו תפוח אדמה של חמין, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין קדרת תפוחי אדמה שחומים עם פרגיות
האוכל היווני הוא לא רק ממולאים או מוסקה. הכירו את האוכל היווני האמיתי שכולל קציצות עם כרישה או עם בקר וחצילים
יותם פור, שעובד בקונדיטוריית דודו אוטמזגין בתל אביב, צייר את שף המקום בתוך כוס קפה, ועל יצירת האמנות הקטנה הזו הוא זוכה ב-100 שקלים למימוש ברשת Elite coffee
נשנוש של אחר הצהריים או כפתיחה לארוחה מושקעת. השף נועם דקרס נותן מתכון כשר וצמחוני למתאבן פטריות עם עגבניות
במסעדת חדר האוכל מגישים קאווה ב-3 שקלים, מסעדת סושידו מתחדשת ובמסעדת לה שוק יש דיל צהריים מעולה. האירועים הקולינריים השווים השבוע
כשבחוץ הסערה משתוללת, זה הזמן המתאים ביותר להישאר בבית ולהכין ארוחת ערב חורפית שתגרום לכם לוותר על יציאה למסעדה. פרויקט החורף של וואלה!
אביב משה אוהב מרק דלעת, רפי כהן מאוהב במרק חיטה ורק עומר מילר מעדיף את המרק של אמא. השפים הגדולים נותנים מתכון למרק המועדף עליהם. פרויקט החורף של וואלה!
בטור חדש נותן מדי שבוע הקונדיטור בן עמי ברתיני שביט, מתכון למאפים ללא גלוטן. התפנקו עם בראוניז גבינה ושוקולד
אבי אפרתי מוצא במסעדת הדסון בתל אביב בשר לא רע ומנות מעט חובבניות במיקום היי טקי נטול אווירה
השחקנית והקומיקאית המקסימה יעל לבנטל, כוכבת "החיים זה לא הכל", גילתה רק לאחרונה את נפלאות הקפה, אבל עבורה הוא רק תירוץ כדי לאכול משהו מתוק ליד
דוחול ספאדי ממסעדת דיאנא מנצרת פותח לראשונה סניף שלה בחיפה. וזה לא הסוף - מתוכננים עוד סניפים בשנה הקרובה. היכונו לבואו של הקבב
היישר מהסירים, עשתה את דרכה בשנה האחרונה הפפריקה מתבלין עדתי לטוויסט מודרני. טרנד מנות עם פפריקה משתלט על המסעדות
אבי אפרתי לוגם חמישה יינות פינו בלאן מגרמניה ואלזס ומתענג מכל בקבוק. הכינו עצמכם ללגימה משמעותית
קפה טחון נראה כדבר מובן מאליו לכל המכורים, אבל פעם מזמן בכלל לעסו אותו, ועברו מאות רבות של שנים עד שמישהו חשב לטחון ולשתות אותו. איך זה קרה?
השף רן שמואלי חוזר לפרונט והפעם בלופט האירועים אביגדור שנפתח בעוד כשבועיים ויפתח גם כמסעדה לפעם בשבוע
עם תג מחיר של 15 שקלים כולל שתיה, עוצרת המונית של קובי רובין מול ענק הסנדוויץ' ברמת גן כדי לנגוס בלחמניית ענק
גם לצמחונים שאוכלים על האש יש פתרון: ירקות צלויים על הגריל במרינדת חומץ בלסמי פשוטה וריחנית
היינות הצעירים ששהו זמן קצר בחבית הם תירוץ מצוין לחגוג במסעדות השונות בארץ. המדריך לשתיית יין בוז'ולה הקרוב אליכם
מדור המסעדות הוותיקות, המוסד, מבקר אצל אידי באשדוד כדי להבין מהו סוד ההצלחה של מסעדת דגים עם אוכל טוב ופשוט
הכינו קונפי עגבניות מפנק ושדכו אותו לחלה טריה, והרי לכך טוסט משודרג לאירוח קליל ומהיר
כשהחורף עומד להגיח, ממש מעבר לפינה, כדאי שתצטיידו במרק ביתי ומחמם. אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה מרק עדשים בחצי שעה